25/04/2024 3:50 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φρίκη! Η 14χρονη Μαρκέλλα στο Μαρκόπουλο κατήγγειλε ότι τη βίαζαν 5 άντρες

Οι άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά


Νέο σοκ λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις για την ιστορία της 12χρονης στον Κολωνό όπου την βίαζαν και την εξέδιδαν. Mετά τον αποτροπιασμό και το αρρωστημένο κύκλωμα παιδοβιαστών μία νέα καταγγελία έρχεται να παγώσει κυριολεκτικά το πανελλήνιο. Πρόκειται για την 14χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε απαχθεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ενώ πήγαινε με την αδελφή της στο φούρνο της γειτονιάς και βρέθηκε στο Μαρκόπουλο.

Τότε ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβάτες άρπαξαν την 14χρονη. Από εκείνη την ημέρα τα ίχνη της είχαν εξαφανιστεί και οι γονείς της είχαν καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί “χτένιζαν” όλο το λεκανοπέδιο για ημέρες χωρίς να έχουν αποτέλεσμα μέχρι που το βράδυ της Τετάρτης το τηλέφωνο των γονιών της χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν η ίδια. Με όσο κουράγιο της είχε απομείνει τους είπε πως βρίσκεται στο Μαρκόπουλο και τους έδωσε το στίγμα της.

Οι γονείς της πήγαν στο σημείο και την παρέλαβαν. Στη συνέχεια πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του debater.gr, η καταγγελία ανατρίχιασε ακόμα και τους αστυνομικούς, αφού μίλησε για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Tο βράδυ της Τετάρτης οι πέντε άντρες την παράτησαν στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

Για την υπόθεση έχει κινητοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού, με τον πρόεδρο να αποκαλύπτει πως η 14χρονη κοπέλα έχει περιγράψει ανατριχιαστικά γεγονότα. Όπως εξήγησε το ανήλικο κορίτσι είναι σε κατάσταση φρίκης και ήδη στο πλευρό της σπεύδει ειδική ομάδα ψυχολόγων.

Σύμφωνα με τη μητέρα της η 14χρονη είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής. Όπως υποστηρίζει, ο ίδιος άνδρας πριν από λίγες ημέρες την άρπαξε ενώ πήγαινε στο σχολείο. Την κράτησε για αρκετές ώρες σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά ώσπου να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια της ανήλικης του έκανε μήνυση αλλά η αστυνομία δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

«Πριν από 20 μέρες τρόμαξε την μικρή με το μαχαίρι, ήθελε να την βιάσει. Η μικρή φοβήθηκε πολύ τότε να πάει σχολείο, κάθισε 10 ημέρες σπίτι. Μίλησε σε ψυχολόγο, σε εισαγγελέα, έκανε εξετάσεις, μίλησε στην αστυνομία η Μαρκέλλα. Μας παρακολουθούσε ο δράστης. Θέλω να βρω το παιδί μου και ο δράστης να τιμωρηθεί», είχε δηλώσει η μητέρα.

Ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Η περιπέτεια της Μαρκέλλας Τ. 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε. Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη για Προαστιακό & Αττική Οδό: “Έτσι θα έρθουν στη Ραφήνα και στο Λαύριο

Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” στην Αρτέμιδα με Τριαντάφυλλο και πολλές εκπλήξεις

12χρονη: Συνελήφθη και ο πατέρας του κοριτσιού για ναρκωτικά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *