26/04/2024 2:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βιασμός 12χρονης – Αποκάλυψη! «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά»

Σύυμφωνα με την δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη και τα όσα είπε στην εκπομπή της Στεφανίδου


Αποκάλυψη σοκ στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού που το βίαζαν και το εκπόρνευαν στον Κολωνό. “Η μητέρα όχι μόνο ήξερε -σύμφωνα με τα λεγόμενα δημοσιογράφου-, αλλά εκείνη ήταν που άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο”. Σύμφωνα και με πληροφορίες της ρεπόρτερ από την Αστυνομία.

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Ηρώ Καρυοφύλλη στην εκπομπή T- live και την Τατιάνα Στεφανίδου, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι πληροφορίες θέλουν τη μητέρα της ανήλικης να είναι αυτή που ξεκίνησε το ειδεχθές έγκλημα εις βάρος της κόρης της.

«Κατηγορούνται δύο άνθρωποι. Προσπαθώ να καταλάβω από τις πληροφορίες ποιος ξεκίνησε να εκπορνεύει το κορίτσι. Οι πληροφορίες που γνωρίζω λένε ότι το παιδί, μέσα από την κατάθεση στους ψυχολόγους των ανηλίκων, ότι ξεκίνησε από τα 11 του και όχι από τα 12 να γίνεται σε βάρος του αυτό το έγκλημα. Οι Αστυνομικοί όταν του μιλούσαν για τη μητέρα, κατάλαβαν ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα για εκείνη και δεν τα λέει. Εκεί υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει με τη μητέρα και έλεγαν ότι είναι υπό έρευνα.

Σε αυτό που έχουν καταλήξει, λοιπόν, είναι ότι η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι πληροφορίες βγαίνουν από την Αστυνομία. Στη συνέχεια προέκυψε η εμπλοκή του 53χρονου κατηγορούμενου. Η Αστυνομία λοιπόν έχει καταλήξει ότι η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπορνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος κατηγορούμενος», είπε η Ηρώ Καρυοφύλλη.

Η Ηρώ Καρυοφύλλη ανέφερε ακόμα πως μαρτυρίες από τη γειτονιά λένε ότι έβλεπαν τη μητέρα μαζί με το παιδί να συναντιέται με άγνωστους άνδρες. «Είχε μαζί της το παιδί, να εξαφανίζεται για λίγη ώρα το παιδί μαζί με τους άνδρες που συναντούσε η μητέρα. Και στη συνέχεια να επιστρέφει. Μία γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού και κατέθεσε προφορικά», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Κλείνει η Λεωφόρος Μαραθώνος! Πότε, που και γιατί

Έβαλαν το όπλο στον κρόταφο της 14χρονης Μαρκέλλας για να την βιάσουν – Τι καταγγέλλει η μάνα της

Τα πήρε ο Βασίλης Μπισμπίκης: “Ξύλο και γ@@@σι σε κάθε βιαστή”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *