28/03/2024 11:46 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στάση Πικέρμι ο Προαστιακός! Eπόμενη στάση στη Διασταύρωση Ραφήνας

Ο τερματικός σταθμός θα βρίσκεται εντός του λιμένα Ραφήνας


Όλο και πλησιάζει ο Προαστιακός προς Πικέρμι και Ραφήνα. Οι εξελίξεις τρέχουν και τα νέα είναι ευχάριστα. Η μία στάση θα είναι στην περιοχή του Πικερμίου, ενώ η επόμενη θα είναι στη Διασταύρωση Ραφήνας. Η επέκταση του Προαστιακού προς Ραφήνα έχει μπει πλέον σε τροχιά και οι μέρες που θα ξεκινήσουν οι εργασίες δεν θα αργήσουν.

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για την επέκταση του Προαστιακού προς τη Ραφήνα και η μία αποκάλυψη ακολουθεί την άλλη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafna.gr, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της επόμενης φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επέκταση του Προαστιακού προς τη Ραφήνα

Η μία γραμμή του Προαστιακού η οποία θα έρθει στη Ραφήνα, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχει στάση στο Πικέρμι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η στάση δεν θα βρίσκεται στο κέντρο του Πικερμίου, αλλά κοντά στην οδό Αγίου Δημητρίου, τον δρόμο δηλαδή που οδηγεί στην είσοδο της Αττικής Οδού

Επίσης, μεγάλος σταθμός έχει σχεδιαστεί να υπάρχει και στην Διασταύρωση της Ραφήνας καθώς μετά από εκεί θα φτάσει στη Ραφήνα υπόγεια όπως το Μετρό. Ο τερματικός σταθμός θα βρίσκεται εντός του λιμένα Ραφήνας.

Το συνολικό έργο θα είναι προϋπολογισμού 309 εκατ. ευρώ Όπως έχει αναφέρει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, τα έργα αυτά, δηλαδή η επέκταση της Αττικής Οδού και του Προαστιακού προς Ραφήνα, θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη 5ετία.

Διαβάστε ακόμη:

Κλείνει η Λεωφόρος Μαραθώνος! Πότε, που και γιατί

Ιερέας της Ραφήνας, που δουλεύει ως διασώστης έσωσε τη ζωή ενός 57χρονου

Νέα Μάκρη: “Ο κόσμος στον δρόμο με φωνάζει “Μανώλη”! Δεν ξέρουν το κανονικό μου όνομα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *