19/04/2024 7:55 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

Θεωρείται δεδομένο ότι θα εκδοθούν νέα εντάλματα εντάλματα σύλληψης


Η 12χρονη εκτός από τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, φέρεται να έχει αναγνωρίσει ως βιαστές της έναν 40χρονο από την Παλλήνη που τον γνώρισε στο Instagram. Ακόμα έναν 30χρονο από το Ίλιον που τον γνώρισε στο Viber και είχε παιδί στην ηλικία της, αλλά και έναν άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, που οδηγούσε ένα λευκό αυτοκίνητο και την έχει κακοποιήσει σεξουαλικά 3 φορές.

Το ένταλμα σύλληψης για τον 33χρονο Α.Λ. που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης έναντι αμοιβής στον Κολωνό εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής από την ανακρίτρια και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες.

Πρόκειται για κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως ζαχαροπλάστης σε εταιρεία με είδη ζαχαροπλαστικής, και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως θεωρείται δεδομένο ότι θα εκδοθούν νέα εντάλματα εντάλματα σύλληψης.

Ήδη το βράδυ του Σαββάτου, συνελήφθη 36χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη σε γενετήσια πράξη μαζί της, έναντι αμοιβής.

H 12χρονη έχει κατονομάσει στις καταθέσεις της τουλάχιστον τέσσερα άτομα που την βίασαν. Μάλιστα, φέρεται να έχει δώσει ονόματα, επαγγελματικές ιδιότητες, χρώματα, ακόμη και μάρκες αυτοκινήτων. Οι Αρχές έχουν δείξει στην ανήλικη φωτογραφίες και θα συνεχίσουν να δείχνουν κάθε φορά που θα έχουν κάποιο νέο στοιχείο.

Διαβάστε ακόμη:

Κλείνει η Λεωφόρος Μαραθώνος! Πότε, που και γιατί

Ιερέας της Ραφήνας, που δουλεύει ως διασώστης έσωσε τη ζωή ενός 57χρονου

Νέα Μάκρη: “Ο κόσμος στον δρόμο με φωνάζει “Μανώλη”! Δεν ξέρουν το κανονικό μου όνομα”

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *