28/03/2024 2:55 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζωή Λάσκαρη: 5 χρόνια μετά τον θάνατό της – Τι συνέβη λίγες ώρες πριν πεθάνει στο Πόρτο Ράφτη

Αποφάσισε να μπει μέσα και να προσπαθήσει να την ξυπνήσει. Εκείνη όμως, δεν απαντούσε. Ούτε καν ανέπνεε


Η αγαπημένη ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Αύγουστο του 2017, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, σε ηλικία 73 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν βγει στο «φως» λίγο μετά το θάνατό της, η ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας γι’ αυτό και οι δικοί της άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να τη χάσουν κατά αυτόν τον τρόπο.

Εκείνο το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σηκώθηκε νωρίς για να πάει στο γραφείου παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ είχε αργήσει πολύ να επιστρέψει στο σπίτι.

Η Ζωή Λάσκαρη δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Κάτι που του έκανε εντύπωση, καθώς εκείνη συνήθιζε να σηκώνεται πρώτη. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να μην την ξυπνήσει, σκεπτόμενος πως μπορεί να ήταν κουρασμένη.

Ο γνωστός δικηγόρος έφυγε για το γραφείο του. Οι ώρες περνούσαν και η Ζωή δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι. Γύρω στις 12 το μεσημέρι, η οικιακή βοηθός της οικογενείας πήγε στο δωμάτιό της, έχοντας ανησυχήσει. Καμία απάντηση.

Τότε ήταν που αποφάσισε να μπει μέσα και να προσπαθήσει να την ξυπνήσει. Η Ζωή Λάσκαρη, όμως, δεν απαντούσε. Ούτε καν ανέπνεε.

Η οικιακή βοηθός σε άσχημη κατάσταση τηλεφώνησε στην κόρη της ηθοποιού, Μάρθα Κουτουμάνου, η οποία σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας της.

Ήταν εκείνη που κλήθηκε να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για τον θάνατο της Ζωής. Σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησε στον πατριό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την ετεροθαλή αδερφή της, Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.

Η οικογένεια έφτασε στο σπίτι, με την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη να γίνεται γνωστή μερικά λεπτά αργότερα.

Διαβάστε ακόμη:

Κλείνει η Λεωφόρος Μαραθώνος! Πότε, που και γιατί

Ιερέας της Ραφήνας, που δουλεύει ως διασώστης έσωσε τη ζωή ενός 57χρονου

Νέα Μάκρη: “Ο κόσμος στον δρόμο με φωνάζει “Μανώλη”! Δεν ξέρουν το κανονικό μου όνομα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *