25/04/2024 3:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκος Χατζηνικολάου: “Πιο καραγκιόζης πεθαίνεις… Άθλιε, ντροπή σου…”

Ποιος "πείραξε" τον γνωστό δημοσιογράφο και τα πήρε στο κρανίο


Έξαλλος έγινε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τα όσα του έγραψε κάποιος ανώνυμα στο twitter σχετικά με το τεράστιο θέμα με την 12χρονη στα Σεπόλια! Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε και του απάντησε ανάλογα σε σκληρή γλώσσα, χαρακτηρίζοντάς τον “καραγκιόζη και άθλιο”!

Δεν το κάνει συχνά αλλά αυτή τη φορά απάντησε και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο. Ένας άγνωστος χρήστης του Twitter έγραψε αναφερόμενος και στον Νίκο Χατζηνικολάου, αν θα έχει τώρα τα κότσια και το θάρρος να αποκαλύψει τα ονόματα των παιδεραστών, αποκαλώντας εκείνον αλλά και τον Ευαγγελάτο κότες.

«Για να σας δω τώρα Χατζηνικολάου, Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτο, θα τα βγάλετε τα ονόματα έχετε άντερα; Για να σας δω ρε κότες ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπου ή θα αποκαλύψετε τους παιδεραστές με κόστος ή θα κάνετε τουμπεκί……. έρχεται……και θα κάνει πάταγο….» γράφει με το Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά εξοργισμένος

«Πιο καραγκιόζης… πεθαίνεις! Τα ονόματα τα αποκαλύπτει η δικαιοσύνη άθλιε. Κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να παριστάνει τον δικαστή. Είναι μεγάλη ντροπή να ρίχνεις λάσπη με αυτό τον γελοίο τρόπο. Αν τα έγραφες αυτά με το όνομα σου θα ήσουν ήδη στον εισαγγελέα! Άθλιε!»

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στο Λαύριο! Επιτέθηκε με σιδερογροθιά σε μαθητή

Ζωή Λάσκαρη: 5 χρόνια μετά τον θάνατό της – Τι συνέβη λίγες ώρες πριν πεθάνει στο Πόρτο Ράφτη

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *