25/04/2024 8:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το “Κόκκινο Ποτάμι” στο Λαύριο! Ζητούνται κομπάρσοι για τα γυρίσματα

Άνδρες και γυναίκες που θα ενσαρκώσουν βοηθητικούς ρόλους

Αν έχετε ένα όνειρο ή ένα απωθυμένο, η παραγωγή της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια” του Μανούσου Μανουσάκη, αναζητά γυναίκες και άνδρες που θα ενσαρκώσουν βοηθητικούς ρόλους στα επεισόδια που θα γυριστούν την άλλη εβδομάδα στο Λαύριο. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Τα γυρίσματα θα γίνουν από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης», «μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Μπιζούτη στο τηλ 6978118451 και στο mail: casting.x.tkp@gmail.com».

Τι βλέπουμε στο νέο κύκλο

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης ιστορικής σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ανάμεσα σε δυο πατρίδες, ανάμεσα σε έναν ξεριζωμό και έναν πόλεμο, όσοι επέζησαν, ψάχνουν τη δύναμη να ξαναρχίσουν, να ξαναγαπήσουν. Η ιστορία συνεχίζεται…

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας.

Παράλληλα, με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πως αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Η συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την τραγική καταστροφή της το 1922.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *