23/04/2024 9:02 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γέμισε φόλες η Νέα Μάκρη! Τέσσερα γατάκια νεκρά μέσα σε λίγες μέρες

Κάτοικος βρήκε το αλουμινόχαρτο που περιείχε το φαγητό-δηλητήριο


Δυστυχώς υπάρχουν αναμεσά μας. Άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο που σκορπά τον θάνατο σε ζωάκια. Αυτός ο τύπος έχει γεμίσει με φόλες τη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα τον Ερυθρό με αποτέλεσμα να υπάρχουν τέσσερα νεκρά γατάκια μέχρι σήμερα. Είναι λυπηρό…

Σύμφωνα με το marathonpress.gr τους «ανθρώπους» που θανατώνουν ζώα, πλέον τους έχουμε καταλάβει. Είναι αυτοί που ζουν δυστυχισμένοι, δεν έχουν καμία ευχαρίστηση στη ζωή τους, δεν είναι ικανοί για τίποτα παραπάνω από το να ενοχληθούν από την παρουσία ενός αδέσποτου, χωρίς να ξέρουν και γιατί ενοχλούνται.

Δεν προσφέρουν το παραμικρό στο κοινωνικό σύνολο και απλώς ο χρόνος τους κυλά βασανιστικά χωρίς κανένα νόημα. Αν βρίσκουν οι ίδιοι ένα νόημα, είναι να ρίχνουν φαγητό με φάρμακο μέσα και να βλέπουν ένα ζώο να πεθαίνει βασανιστικά.

Ένα τέτοιο δίποδο κυκλοφορεί και στην περιοχή του Ερυθρού και όπως φαίνεται τις τελευταίες πέντε μέρες επιστρέφει σπίτι του με το αίσθημα της ικανοποίησης, έχοντας σκοτώσει πλέον τέσσερα γατιά. Όπως αναφέρει κάτοικος που βρήκε το αλουμινόχαρτο που περιείχε το φαγητό-δηλητήριο, όλη η γειτονιά παρακολουθεί.
Και μια μέρα θα τον πιάσει…

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στο Μεγάλο Ρέμα!!! (φωτό)

Λαύριο! Μανώλης Σφακιανάκης για τον βιαστή με το λευκό βαν: «Ψάρευε μόνο αγοράκια»

Νέα τροπή στο θρίλερ! Τι συνέβη το μεσημέρι που εξαφανίστηκε η Άρτεμις στο Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *