20/04/2024 5:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λύγισε στις καθυστερήσεις η Θύελλα Ραφήνας! Έχασε 1-0 στον Άγιο Νικόλαο

Το γκολ σημείωσε στο 94′ ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος


Άδικη ήττα για την Θύελλα Ραφήνας η οποία έχασε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στη Κρήτη από τον ΑΟΑΝ 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 94′ ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος.

Η Θύελλα Ραφήνας ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στο 5’ η Θύελλα έψαξε τον τρόπο να απειλήσει, κατάφερε με τον Παντελίδη να καταγραφεί το πρώτο σουτ, όμως ήταν άστοχο και στο 9’ ο ΑΟΑΝ απείλησε, όμως αποσόβησε τον κίνδυνο τη τελευταία στιγμή ο Μαντζώρος.

Ένα αδύναμο σουτ του Πλουσή στο 15’, μπλόκαρε εύκολα ο Πρίφτης.

Στο 34’ ο Χίσο για την Θύελλα απείλησε από πλάγια θέση, όμως ο Γιαγκιόζης έδιωξε, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γκούμα στο 36’.

Στο 42’ ο Δημητρίου σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 43’ η κεφαλιά του Χύζι πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τσανάι δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με τον Πρίφτη να αποκρούει με δυσκολία ενώ στο 57’ ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μελισσόπουλου, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ραφήνας.

Στο 69’ ο Κίτος σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Πρίφτης και στο 94’ ο Μελισσόπουλος βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (63′ Μποτέ), Πλουσής, Χύσι, Τσανάι, Φουκαράκης, Ζέλιος (63′ Γωνιωτάκης), Κίτος (73′ Λάμπρου), Μηνάς, Μπαράτα (73′ Νοκάι), Μελισσόπουλος

Θύελλα Ραφήνας: Πρίφτης, Φύτρος, Μαντζώρος, Ντόσκας, Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης (64′ Μαργέτης), Δημητρίου, Χίσο, Τόσκα, Γκούμας (80′ Σουλτανίδης)

Με πληροφορίες από grandsport.gr

Διαβάστε ακόμη:

O Kώστας Καραμανλής χειροκρότησε τη Νατάσα Παζαϊτη που έλαμψε στο σανίδι (φωτό)

Λαύριο! Μανώλης Σφακιανάκης για τον βιαστή με το λευκό βαν: «Ψάρευε μόνο αγοράκια»

Δήμος Μαραθώνα: Εδώ Μαρίνα, εκεί Μαρίνα, πού ’ναι η Μαρίνα;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *