16/04/2024 3:17 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας: “Είσαι γελοίος” – “Γελοίος είσαι εσύ”! (βίντεο)

Χαμός στο ΔΣ! Ξέφυγε η κατάσταση με σκληρές εκφράσεις


Ανέβηκαν οι τόνοι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Ραφήνας. Το θέμα που “άναψε τα αίματα” ήταν η λήψη απόφασης επί αιτήματος της INTRAKAT περί προσωρινής παραχώρησης δημοτικού χώρου στο πλαίσιο του έργου «Διευθέτηση – Oριοθέτηση Ρέματος Ραφήνας» και αποδοχή των ανταποδοτικών έργων και εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στον παραχωρούμενο χώρο και στον όμορο αδειοδοτημένο χώρο διαχείρισης ΑΣΑ.

O κ Φαφούτης στην τοποθέτηση του ανέφερε πως θα τσιμεντωθεί μία περιοχή η οποία βρίσκεται δίπλα στο δάσος του Οχυρού, με τον κ. Μπουρνούς να απαντά πως αυτή την δημοτική αρχή ήταν η μόνη που κατάλαβε την αξία του Οχυρού και πως έκανε ενέργειες για την αξιοποίηση του, νόμιμες και όχι παράνομες όπως είχαν γίνει από την δημοτική αρχή στην οποία ήταν μέλος ο κ. Φαφούτης

Ο κ. Φαφούτης είπε πως ο κ. Μπουρνούς είναι γελοίος, με τον κ. Μπουρνούς να του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Χρήστος Τσεμπέρης, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Φαφούτη να σεβαστεί το δημοτικό συμβούλιο και να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς, με τον κ. Φαφούτη να απαντά πως δεν θα του πει εκείνους που είναι “χθεσινός” για το πως θα μιλά στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Τσεμπέρης του απάντησε πως οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν αρμόζουν σε δημοτικό συμβούλιο και πως εκείνος που είναι “παλιός” να μείνει εκεί που τον έχουν στείλει από το 2016 οι πολίτες, δηλαδή στην αντιπολίτευση!

Δες το βίντεο…

Διαβάστε ακόμη:

O Kώστας Καραμανλής χειροκρότησε τη Νατάσα Παζαϊτη που έλαμψε στο σανίδι (φωτό)

Γιώργος Μαρίνος: Ρημάζει το σπίτι στο Νέο Βουτζά. Στο…σφυρί η πολυτελής βίλα του

Σεισμός: Συνεχίζονται τα ρίχτερ στη Ραφήνα και στη Νέα Μάκρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *