18/04/2024 6:17 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Δεν μάσησα ποτέ στη ζωή μου” – Από τη Ραφήνα στον “καθηγητή Λαϊνη” & στην “Ευτυχία”

Τα μαθητικά χρόνια, οι άνθρωποι που τον επηρρέασαν και η νέα παράσαση που πρωταγωνιστεί


Ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα του anatolika24.gr και στους Βαγγέλη Ιωάννου και Μάκη Κελέκη, για τα μαθητικά χρόνια στη Ραφήνα, τον γάμο, την πατρότητα, τον Βαλεντίνο Ρόσι, τον σκύλο του “Βάλε”, τον “καθηγητή Δημήτρη Λαϊνη” στο “Έτερος Εγώ”, την ταινία “Ευτυχία” και τις συνεργασίες που είχε στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Ο Πυγμαλίωνας είναι αυτό που λένε “καλό παιδί”. Χαμογελαστός, καλοσυνάτος, προσηνής, ευγενικός… με μια λέξη αντισταρ. Δεν κάνει εκπτώσεις στην καριέρα του, έχει τα πιστεύω του, προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος και παραμένει προσγειωμένος παρά τις τόσες πολλές και σπουδαίες επιτυχίες που έχει κάνει στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Η γιαγιά του τον “έσπρωξε” στην υποκριτική, όμως μάλλον το… μικρόβιο του ηθοποιού το είχε από μικρός, όπου μεταξύ σοβαρού και αστείου, όταν πήγαινε σχολείο, έλεγε στους συμμαθητές του “μια μέρα θα μου ζητάτε αυτόγραφα, και δεν θα σας δίνω”! Κάθε άλλο: Και αυτόγραφα δίνει και χαμόγελα μοιράζει σε όλο τον κόσμο…

Μίλησε στην κάμερα του anatolika24.gr για τους ανθρώπους που τον επηρρέασαν στην ζωή του, όπου ανέφερε τον Νίκο Γκόβα και την Τασούλα Δημοπούλου, επανέλαβε πως “δεν μάσησε ποτέ στη ζωή του”, παρά μόνο σε θέματα υγείας, τόνισε πως “τίποτα δεν κρατάει για πάντα” και αναφέρθηκε για τον άνθρωπο που έπαιξε αποκλειστικά γι αυτόν σε μια παράσταση, τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Είναι από τις συναντεύξεις που χαίρεσαι και απολαμβάνεις να μιλάς με τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Ευχαριστώ πολύ και τον Μάκη Κελέκη που ήταν συμμαθητής του στο σχολείο και μας μίλησαν για τα χρόνια της αθωώτητας στη Ραφήνα.

  • Και φυσικά μας είπε για την παράσταση “Ψηλά από τη Γέφυρα” που παίζεται στο θέατρο Βεάκη με τεράστια επιτυχία αλλά και για τον ρόλο που υποδύεται.

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός 3,2R στην Εύβοια “κούνησε” και τη Ραφήνα

Μετωπική σύγκρουση στον Μαραθώνα!

«Κιβωτός του Κόσμου»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – Ποιον κατήγγειλαν από την κατασκήνωση στη Ραφήνα

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *