20/04/2024 6:53 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κιβωτός του Κόσμου! Καταγγελία: «Η πρεσβυτέρα άνοιξε την πόρτα του δωματίου και τα είδε όλα»

Ο θείος του 19χρονου κάνει λόγο για συγκάλυψη και επίθεση στο θύμα


Νέο σεισμό στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, προκαλεί η νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας και βάζει στο στόχαστρο την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, η οποία με τη στάση της έχει προκαλέσει οργή και αντιδράσεις.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην εκπομπή Live News ο θείος του 19χρονου που κατήγγειλε τα βασανιστήρια και την σεξουαλική κακοποίηση στην Κιβωτό του Κόσμου, η πρεσβυτέρα είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες, καθώς είχε τύχει να δει τη φρίκη με τα ίδια της μάτια.

«Δεν ήταν μόνο ο φίλος του ανιψιού μου που είχε δει τυχαία την σεξουαλική παρενόχληση. Ακόμα και η πρεσβυτέρα που δηλώνει άγνοια για τις καταγγελίες, είχε ανοίξει και η ίδια την πόρτα του δωματίου και είχε δει με τα μάτια της τον πατέρα Αντώνιο να είναι ξαπλωμένος δίπλα στο παιδί και να κάνει αυτά που έκανε. Τότε εκείνος πετάχτηκε όρθιος και έκανε σα να μην συνέβαινε τίποτα. Ομως, η πρεσβυτέρα δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει» κατήγγειλε στην εκπομπή ο θείος του 19χρονου.

Στη συνέχεια ο ίδιος έκανε λόγο για συγκάλυψη και επίθεση της πρεσβυτέρας στο θύμα: «Το παιδί έλεγε ‘‘αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα και να σταματούσε όλο αυτό το κακό που μου συμβαίνει”. Ομως λίγο αργότερα διαπίστωσε ο ίδιος ότι τίποτα δεν άλλαξε. Και αυτό γιατί η πρεσβυτέρα έκανε τα στραβά μάτια και ενώ ήξερε δεν έλεγε τίποτα. Μάλιστα, αντί να τα βάλει με τον θύτη τα έβαλε με το θύμα.

Ενα πρωί που ο ανιψιός μου ετοίμαζε το πρωινό του πατέρα Αντωνίου, εκείνη μάλωσε το παιδί επειδή όπως του είπε… δεν έπρεπε να ήταν στην κουζίνα εκείνη την ώρα. Αντί δηλαδή να στηρίξει το παιδί για όσα είχε δει να του συμβαίνουν, τα έβαλε και μαζί του» δήλωσε ο θείος του τότε ανήλικου παιδιού και συνέχισε:

«Είχαν πάει για μπάνιο και έβαλε τα χέρια του μέσα και του έπιανε τα γεννητικά όργανα, μέσα στη θάλασσα. Κανά δύο φορές πήγε ο μικρός, πλησίασε στον υπολογιστή, αυτός αθώος, χωρίς να έχει κάτι στο μυαλό του, και όταν τον είδε έκανε σαν τρελός ”δεν θα ξανακουμπήσεις, δεν θα ξανακουμπήσεις” σε αυτό το ύφος. Το παιδί από την μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και ”πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί”. Έτσι έλεγε όταν μας τα αποκάλυψε» δήλωσε.

«Φταίνε τα… παιδιά»

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις της πρεσβυτέρας η οποία στηρίζει τον πατέρα Αντώνιο, προκάλεσαν σάλο. Η ίδια υποστήριξε ότι όλα είναι ψέματα και κατηγόρησε τα παιδιά που κατήγγειλαν τη φρίκη:

«Ήθελα να σας πω κι εγώ κάτι, θα ήθελα σαν πρόεδρος της Κιβωτού να εκφράσω την αγανάκτηση και τη λύπη του συμβουλίου μας. Αυτό το θέμα πήρε τόσο φοβερές διαστάσεις, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε κάτι. Την καταγγελία τη μάθαμε χθες το μεσημέρι από τα κανάλια. Φυσικά και υπάρχουν συμφέροντα. Θεωρούμε ότι τα παιδιά αυτά που πήγαν και έκαναν τις καταγγελίες, πιθανότατα είναι υποκινούμενα από κάπου. Μπορεί όντως κάποια παιδιά να έχουν πει αρνητικά πράγματα για την Κιβωτό, τα οποία είναι σίγουρα ψέματα και κανένας δεν μπορεί να τα αποδεχθεί. Όλος αυτός ο διασυρμός στην Κιβωτό, είναι απαράδεκτος.

Είμαστε δύο άνθρωποι που δώσαμε τη ζωή μας, δουλεύουμε 25 χρόνια με παιδιά και κανείς δεν βρέθηκε να πει κάτι για εμάς. Οι δομές μας έχουν υποστεί ελέγχους από παντού. Είμαι αγανακτισμένη» δήλωσε μετά το ξέσπασμα των καταγγελιών.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Ραφτοπούλου διέξραψε τον Πέτρο Πουλάκη από την “Ανάσσα”

Παιανία – “Σασμός”: “Πάμε για ρακιές στο καφενείο του Παντελή” (βίντεο)

Σοκ στον Μαραθώνα: Έδεσαν την οικιακή βοηθό και “σήκωσαν”πίνακες μεγάλης αξίας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *