18/04/2024 8:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αντίο φίλε Ηλία! Ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν πολλά χρόνια. Όπως όλη την οικογένεια


Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας Κύριος με το “κ” κεφαλαίο, αξιοπρεπής, ευγενής, προσηνής, έφυγε από τη ζωή, ταλαιπωρημένος και καταβεβλημένος από την καταραμένη αρρώστια.

Αυτό ήταν και το τελευταίο “χτύπημα” για τον Ηλία Βαμβακούση που σήμερα το μεσημέρι σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν πολλά χρόνια. Όπως όλη την οικογένεια. Την σύζυγό του Χαρά, τον γιό του Λευτέρη που λάτρευε και καμάρωνε πάντα, αλλά και τον Γιάννη, τον Σταύρο και τον Κώστα που τα θεωρούσε παιδιά του. Όπως αντίστοιχα κι εκείνα τον αγαπούσαν σαν πατέρα τους.

Αμέσως μου έκανε εντύπωση το πόσο κύριος ήταν. Μορφωμένος, με τεράστιες γνώσεις, πανέξυπνος, ήρεμος με το τσιγαράκι του καταλάβαινε πολλά, κι ας μίλαγε λίγο. Άνθρωπος χωρίς κακία μέσα του, έδινε και την ψυχή του για την οικογένεια.

Θυμάμαι μια φορά που είχε διάθεση και όρεξη για πολυλογία, -η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά τον τσιγκλούσα κι εγώ-, όταν είχαμε βγει για καφέ, μου εξιστόρησε όλη την ιστορία της γνωριμίας του, με την γυναίκα της ζωής του, την Χαρίκλεια όπως την αποκαλούσε. Πως την κατέκτησε αλλά και πόσο την λάτρευε.

Τελευταία είχε βαρύνει πολύ. Τα προβλήματα υγείας τον είχαν καταβάλει. Ώσπου του χτύπησε την πόρτα ο καρκίνος. Αυτό ήταν. Έφθασε στο σημείο να λέει πως “θέλω να φύγω, δεν έχει νόημα πια η ζωή και να σας ταλαιπωρώ τόσο πολύ”. Ίσως και να τον άκουσε ο Θεός από κει ψηλά και να του έκανε το χατίρι.

Α ρε Ηλία, μας έκανες να δακρύσουμε σήμερα, αλλά χαλάλι σου. Ήσουν ένας σπουδαίος άνθρωπος και θα σε θυμόμαστε πάντα έτσι.

Το τελευταίο αντίο στον Ηλία Βαμβακούση θα το πούμε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 11.00 στην Παναγίτσα, στη Ραφήνα.

Κουράγιο Χαρά.

Λευτέρη είχες ένα θαυμάσιο πατέρα…

Βαγγέλης Ι.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Ραφτοπούλου διέξραψε τον Πέτρο Πουλάκη από την “Ανάσσα”

Παιανία – “Σασμός”: “Πάμε για ρακιές στο καφενείο του Παντελή” (βίντεο)

Σοκ στον Μαραθώνα: Έδεσαν την οικιακή βοηθό και “σήκωσαν”πίνακες μεγάλης αξίας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *