23/04/2024 10:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ στον Μαραθώνα! Του έβγαλαν το παντελόνι και τον… σιδέρωσαν από τη μέση και κάτω

"Πήραν από ένα συρτάρι τα λεφτά που είχα μαζέψει επτά μήνες, 4.300 ευρώ, ενώ πήραν και 20 δοχεία με σπόρους θερμοκηπίου


Ενας νεαρός στον Μαραθώνα έζησε ένα απίστευτο μαρτύριο στα χέρια τριών κουκουλοφόρων. Αφού είδε ξαφνικά μπροστά του τρία άτομα που τον ρωτούσαν επίμονα που έχει χρήματα και το διαβατήριό του και εκείνος τους απάντησε ότι δεν έχει τίποτα, τόυε αυτοί προχώρησαν σε βασανιστήρια που έφθασαν ακόμα και στο σημείο να τον σιδερώσουν.

Άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με σιδερένιο σωλήνα, του έδεσαν τα χέρια πίσω από το σώμα και τα πόδια με ταινία. Στη συνέχεια του φόρεσαν στο κεφάλι την κουκούλα της μπλούζας του και την έδεσαν πάλι με ταινία. Προχώρησαν όμως και σε μία άλλη βαρβαρότητα. Του έβγαλαν το παντελόνι και τον …σιδέρωσαν από τη μέση και κάτω.

Το θύμα που ούρλιαζε από τους πόνους περιέγραψε:

«Αρχικά μπήκαν στο δωμάτιο όπου ήμουν δύο άτομα και μετά κατάλαβα ότι μπήκε και τρίτο άτομο. Όλοι μαζί μου έβγαλαν το παντελόνι πήραν τη συσκευή που σιδερώνουμε, το σίδερο, και με κάψανε στα πόδια ψηλά ,στο πίσω μέρος και στην περιοχή της κοιλιάς και συνέχισαν να με χτυπούν συνέχεια με το σωλήνα. Ψάξανε όλο το δωμάτιο και έσπασαν τα πάντα ενώ στη συνέχεια βρήκαν και πήραν από ένα συρτάρι τα λεφτά που είχα μαζέψει επτά μήνες , 4.300 ευρώ ενώ πήραν και 20 δοχεία με σπόρους θερμοκηπίου».

«Τον είδα αναίσθητο και μέσα στα αίματα»

Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου στον Μαραθώνα,που εργάζεται ο νεαρός, ειδοποιείται τηλεφωνικά από γείτονα ότι έχουν χτυπήσει και έχουν ληστέψει τον υπάλληλό του .Ο ίδιος περιγράφει στις αρχές :

«Όταν πήγα τον είδα χτυπημένο βαριά στο κεφάλι ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις του και ήταν με αίματα στο κεφάλι και τα πόδια. Αμέσως τον μετέφερα με το αυτοκίνητό μου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου εφημέρευε. Εκεί διαπίστωσαν ότι ήταν καμένος στο πίσω μέρος της μέσης και τους γλουτούς ενώ είχε και χτυπήματα από χατζάρες στα καλάμια των ποδιών. Μπήκε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και βγήκε 18 ημέρες μετά .Μετά τον πήγα στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό ενώ αργότερα δέχτηκα ένα μία κλήση από έναν συγκεκριμένο αριθμό που μου είπε να μεταφέρω στον υπάλληλό μου ότι αν δεν σταματήσει στην αστυνομία θα πάθει αυτό που έπαθε δύο φορές και μου το έκλεισε».

Το θύμα αδυνατούσε να δουλέψει για πολύ καιρό. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις δράστες οι οποίοι δικάστηκαν με τις κατηγορίες της διακεκριμένης ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και της οπλοφορίας.

Στη δίκη τους ο ένας από τους δύο καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης ενώ ο δεύτερος αθωώθηκε καθώς δεν τον αναγνώρισε το θύμα. Ο ένοχος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Έτσι οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι κυκλοφορούν ελεύθεροι καθώς ο τρίτος δεν έχει συλληφθεί.

Το θύμα είναι πεπεισμένο ότι οι δράστες τον παρακολουθούσαν και γνώριζαν πόσα χρήματα είχε πάνω του.

Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, Γιάννης Μπαρκαγιάννης δήλωσε στο Newpost:

«Αποδείχθηκε ο ισχυρισμός του εντολέα μου ότι δεν είχε καμία σχέση με τις συγκριμένες κατηγορίες. Μάλιστα το δακτυλικό του αποτύπωμα που βρέθηκε στο χώρο δικαιολογήθηκε απόλυτα καθώς εργαζόταν σε διπλανό χωράφι και μπαινόβγαινε στο χώρο».

Το περιστατικό αν και συνέβη το 2015 η τελική δικαστική απόφαση βγήκε την περασμένη εβδομάδα. Το θύμα παραμένει σε άσχημη κατάσταση μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Διαβάστε ακόμη:

Κατασκευάζεται το μεγαλύτερο πάρκο πρασίνου στην Ανατολική Αττική

Ύποπτο βανάκι κυκλοφορεί σε Νέα Μάκρη και Μάτι

Αυτή είναι η μεζονέτα στη Ραφήνα του Πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *