25/04/2024 3:55 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο-σοκ στη Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδας! “Δίπλωσε” λεωφορείο και καβάλησε τη νησίδα (φωτό)

"Είχε συρθεί το λιγότερο 50 μέτρα πάνω στην νησίδα και είχε παρασύρει και μια κολόνα ρεύματος"


Λαχτάρα με λεωφορείο όταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ξέφυγε της πορείας του, “δίπλωσε¨και καβάλησε το διαχωριστική νησίδα. στη Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδος. Λόγω της προχωρημένης ώρας δεν υπήρχαν επιβάτες στο όχημα, παρά μόνο ένα αγόρι που ευτυχώς δεν χτύπησε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, για άγνωστη αιτία λεωφορείο ξέφυγε της πορείας του καταλήγοντας πάνω στη διαχωριστική νησίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός Εξαιτίας του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η Λεωφόρος Σπάτων Αρτέμιδος στο ρεύμα προς Σπάτα

Για το ατύχημα η κα Σοφία Γρηγορίου αναφέρει:

Στο ατύχημα αυτό επιβάτης ήταν το αγόρι μου, ευτυχώς δεν τραυματιστηκε σοβαρά χτύπησε μόνο λίγο το πόδι του αλλά δεν υπάρχει πληγή… ευτυχώς καθόταν μπροστά.

Είδα το λεωφορείο από κοντά… είχε συρθεί το λιγότερο 50 μέτρα πάνω στην νησίδα και είχε παρασύρει και μια κολόνα ρεύματος.

Ο οδηγός ισχυρίζεται ότι πήγαινε με 50 αλλά όλοι γνωρίζουμε πως αυτό είναι σχεδόν αδύνατο…τα περισσότερα λεωφορεία της περιοχής στα τελευταία τους δρομολόγια φτάνουν τέτοιες ταχύτητες και αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί είδαμε σήμερα πόσο επικίνδυνο είναι….ευτυχώς δεν εγινε τίποτα χειρότερο και δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες…θα μπορούσαν να τραυματιστούν σοβαρα…

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Πέθανε ο 63χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Ραφήνα

Σοκ στον Μαραθώνα! Του έβγαλαν το παντελόνι και τον… σιδέρωσαν από τη μέση και κάτω

Αυτή είναι η μεζονέτα στη Ραφήνα του Πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας (φωτό & βίντεο)

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *