25/04/2024 7:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ωρωπός: Ο δήμος της Αττικής που έχει μεγάλη ζήτηση από υποψηφίους δημάρχους

Οι υποψηφιότητες πλησιάζουν το διψήφιο νούμερο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι ζυμώσεις


Ένα θερμό καλοκαίρι έρχεται στον δήμο Ωρωπού, σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου και τους υποψήφιους δημάρχους που μπορεί να πιάσουν και διψήφιο αριθμό.

Ήδη, στην μάχη για την δημαρχία του δήμου, έχουν δηλώσει παρών ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, ο Διονύσης Καμπιώτης αλλά και ο νυν δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, πρώην στέλεχος της παράταξης του δημάρχου και πρώην αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Λίτσας, σκέφτεται να είναι υποψήφιος, όπως επίσης και ο Επαμεινώνδας Αναστασίου από την Αυλώνα.

Από τον χώρο του ΚΚΕ, ο Μιχάλης Χασιώτης ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ότι είναι εκ νέου υποψήφιος. Άρα, φτάσαμε ήδη στους 6 ενδιαφερόμενους.

Και τώρα οι εκπλήξεις, ένας πρώην δήμαρχος που ήταν και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, σκέφτεται να δώσει κι αυτός την μάχη του Ωρωπού: Ο λόγος για τον γιατρό Γιάννη Οικονομάκο. Παράλληλα, σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, ένας πρώην κοινοτάρχης της περιοχής, αγαπητός στους πολίτες του Ωρωπού δέχεται ισχυρές πιέσεις να είναι υποψήφιος.

Ενώ υποψήφιος έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου ο δημοτικός σύμβουλος Αυλώνας Επαμεινώνδας Αναστασίου.

Επιπλέον, τουλάχιστον μία υποψηφιότητα αναμένεται από τον Κάλαμο και το Καπανδρίτι.

Μην αποκλείουμε, όμως, και τις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής από υποψήφιους βουλευτές που αν δεν καταφέρουν να εκλεγούν θα ριχτούν στην μάχη των Αυτοδιοικητικών.

Οι ζυμώσεις πάντως για τον δεύτερο γύρο, έχουν ξεκινήσει ήδη με τον πρώην δήμαρχο Θωμά Ρούσση να βρίσκεται πολύ κοντά στον Διονύση Καμπιώτη, με τις συναντήσεις τους να είναι συχνές σε μαγαζιά του Ωρωπού….

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Πέθανε ο 63χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Ραφήνα

Ποιον αυτοδιοικητικό της Αν. Αττικής κάλεσε ο εισαγγελέας για απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Πένθος στη Νέα Μάκρη! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *