29/03/2024 4:22 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη: Ήταν όλοι εκεί! Με μεγάλη επιτυχία έγινε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ρουμελιωτών

Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας και δράσης του Συλλόγου


Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπεριδα του Συλλόγου Ρουμελιωτών Β.Α Αττικής στη Νέα Μάκρη, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας και δράσης.

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο εξοχικό κέντρο “Βασίλης” και υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας με “μεγάλα ονόματα” στο δημοτικό τραγούδι όπως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΡΣΑΜΑΣ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ αλλά και στο νησιωτικό πρόγραμμα η κ Μαρία Βουμβακη.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του συλλόγου Καραχάλιου Μαρία με ένα ζεστό καλωσόρισμα προς τους φίλους/φίλες και αγαπητούς πατριώτες.

Ακολούθησε το σβήσιμο της τούρτας με την ευχή να πολλαπλασιαστούν τα χρόνια λειτουργίας και δράσης του συλλόγου. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι καμάρωσαν το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του συλλόγου μας. Τα παιδιά ντυμένα με παραδοσιακές στολές χάρισαν χορούς της πατρίδας μας.

Την χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους : η Υφυπουργός Τουρισμού Κα Ζαχαράκη Σοφία, ο Βουλευτής Κος Οικονόμου Βασίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Κόκκαλης Βασιλης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα κος Τσίρκας Κώστας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κυπαρισσης Βαγγέλης, Μακρής Δημήτρης, Καραγιάννης Νίκος , Μπουσουλας Γιάννης, Σωτηρίου Βαγγέλης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Γεωργάτος Μανώλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος ΚΔΑΠ Μαραθώνα Λάσκος Αργύρης , ο Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Μάκρης Κουλουκουσας Κώστας , Κοινοτικοί Σύμβουλοι Νέας Μάκρης κύριοι Κυριάκος Γιάννης και Σωτηρίου Γιάννης, Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μαραθώνα Κος Κλεφτακης Δημήτρης, Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Κος Αγγελής Δημήτρης, Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης Μαραθώνα Κος Βασιλείου Δημήτρης, Πρόεδρος Συλλόγου Καρδιτσιωτων Αττικής Ο Άγιος Θωμάς Μπουκουβάλας Θωμάς, Η πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γρηγορόπουλου Δέσποινα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης. Όλα τα καταστήματα για την προσφορά τους σε καταπληκτικά δώρα για την ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ.

Τον κ Βασίλη Χωριανόπουλο για την προσφορά του στα “τριαντάφυλλα” που προσέφεραν κορίτσια του χορευτικου στις όμορφες κυρίες. Το ζαχαροπλαστείο”Το Πλέστι” και τον κ Κώστα Κουρέλη τόσο για την προσφορά του στην τούρτα όσο και στο γλυκάκι στο τέλος του γεύματος.

Το Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΣΤΑΘΗΣ” τον κ Στάθη και Δημήτρη Καραχάλιο για την προσφορά τους για την “ορχήστρα” δίνοντας μας την δυνατότητα να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας!

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Ραφήνα! Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του – Ήταν 51 ετών

Στο… Θεό οι τιμές για πωλήσεις και ενοικιάσεις σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Πένθος στη Νέα Μάκρη! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *