23/04/2024 7:57 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαραθώνας: “Αγαπημένη μας Ελπίδα καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα”

"Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουμε τη θλίψη μας"


Στη ζωή της ήταν μια αγωνίστρια. Πάλεψε πολύ ακόμα και όταν χρειάστηκε να δώσει την πιο σπουδαία μάχη στη ζωή της απέναντι στο ρόβλημα της υγείας της. Δεν άντεξε, αλλά έφυγε με ψηλά το κεφάλι. Θλίψη και πόνο προκάλεσε και στον Τελμησσό Μαραθώνος ο θάνατος της Ελπίδας Γιώτη.

Η Ελπίδα Γιώτη είχε πάρει μέρος σε δεκάδες αγώνες δρόμου ενώ είχε πρωτοστατήσει η ίδια για την πραγματοποίηση σημαντικών διοργανώσεων κυρίως στα ορεινά της Άρτας.

Αθλήτρια με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ελπίδα Γιώτη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 χρονών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τελμησσός αναφέρει:

“Αγαπημένη μας Ελπίδα Γιώτη, καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα. Ο τελευταίος αγώνας της ζωής σου ήταν ο πιο δύσκολος. Αγωνίστηκες όπως αγωνιζόσουν καθημερινά στη ζωή σου. Ξεχώριζες για την ανιδιοτελή αγάπη προς τον συνάνθρωπο σου και τον αθλητισμό. Είχες υπερβολική αγάπη και πάθος να προσφέρεις.

Αγνή και καθαρή, όλα αυτά που αγαπούσες και πρόσφερες τα έκανες με στέρηση απο την προσωπική σου ζωή και την οικογένεια σου! Είχες αγάπη για τον τόπο σου και την πατρίδα μας, για τα ιδανικά και τον πολιτισμό μας.

Η αγάπη και η προσφορά σου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το δρομικό κίνημα ήταν τεράστια. Όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε βιώσαμε τον παλμό σου και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς για να μας προσφέρεις ξεχωριστές στιγμές αθλητισμού και πολιτισμού.

Εμείς όλοι οι φίλοι σου, οι συναθλητές σου, οι συνοδοιπόροι σου δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!!!

Αγαπημένη μας Ελπίδα καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα, σε ένα ταξίδι όπου πάντα θα τρέχεις και θα τερματίζεις τους υπερμαραθώνιους σου που τόσο πολύ αγάπησες και θα αγαπάς κι εκει..

Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου για τον αδόκητο χαμό
σου. Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουμε τη θλίψη μας.

Ο αγαπημένος σου Βλάσης”.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Ραφήνα! Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του – Ήταν 51 ετών

Στο… Θεό οι τιμές για πωλήσεις και ενοικιάσεις σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Πένθος στη Νέα Μάκρη! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *