24/04/2024 8:26 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν ληστές σκότωσαν παππού για 100 ευρώ στο Πικέρμι!

Τον ακινητοποίησαν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τον χτύπησαν βάναυσα


Φρικτό τέλος στα χέρια ληστών είχε ένας 83χρονος στο Πικέρμι πριν από έξι χρόνια. Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλη την περιοχή και όχι μόνο. Οι αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν άγρια τον παππού για να του πάρουν τελικά το ποσό των 100 ευρώ! Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό στο σαλόνι η σύζυγός του όταν επέστρεψε στο σπίτι τους.

Ο ηλικιωμένος ήταν μόνος στο σπίτι όταν εισέβαλαν οι δράστες. Στο ίδιο οικόπεδο υπάρχουν άλλες δύο κατοικίες στις οποίες μένουν τα παιδιά του. Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής έρευνα, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 83χρονου από την πλαϊνή πλευρά του οικοπέδου, αφού έριξαν τον συρματένιο φράχτη.

Κινήθηκαν γρήγορα και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον παππού. Τον ακινητοποίησαν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τον χτύπησαν βάναυσα. «Το πρόσωπό του ήταν μελανιασμένο. Τον ξυλοφόρτωσαν» είπε κάτοικος της περιοχής και όπως πρόσθεσε: «Πιθανότατα οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι. Είδαν ότι η γυναίκα του έφυγε ενώ έλειπαν και τα παιδιά και αποφάσισαν να ορμήξουν μέσα».

Αλλος γείτονας περιέγραψε: «Tον είδα νωρίτερα, την ώρα που είχε επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ με τα ψώνια. Είχαμε κανονίσει την επόμενη ημέρα να πάω στο σπίτι του προκειμένου να καθαρίσω το κοτέτσι. Εγώ έφυγα για να κάνω κάποιες δουλειές και στις 23.00 γύρισα. Οι συγγενείς τότε μου είπαν ότι τον σκότωσαν.. Οι συγγενείς του μου είπαν ότι του πήραν 100 ευρώ».

Σε λίμνη αίματος

Tον άτυχο 83χρονο αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα, σε μια λίμνη αίματος, η σύζυγός του, μόλις επέστρεψε από μια επίσκεψη σε γειτονικό σπίτι. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ούτε και τα παράθυρα. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Ραφήνα! Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του – Ήταν 51 ετών

Στο… Θεό οι τιμές για πωλήσεις και ενοικιάσεις σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Πένθος στη Νέα Μάκρη! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *