18/04/2024 10:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκλεισε και τελικά άλλαξε διεύθυνση και το γυμναστήριο Yava στη Νέα Μάκρη

Aναστάτωση έχει προκαλέσει η ξαφνική ανακοίνωση για το κλείσιμο του γυμναστηρίου στο Πικέρμι


Μετά την δυσάρεστη έκπληξη με το κλείσιμο του γυμναστηρίου Yava στο Πικέρμι, πληροφορηθήκαμε πως και το γυμναστήριο Yava στη Νέα Μάκρη έκλεισε, αλλά στη συνέχεια άλλαξε λειτουργώντας υπό νέα διεύθυνση.

Να θυμίσουμε ότι έκπληκτοι βρήκαν την πόρτα της εισόδου κλειστή, όσοι πήγαν στο Πικέρμι να γυμναστούν τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα διαπίστωσαν πως το κτίριο είναι εντελώς άδειο και δεν υπάρχει τίποτα, ούτε όργανο γυμναστικής, κι ούτε καν οι πινακίδες.

Η επίσημη απάντηση από τα κεντρικά γραφεία των γυμναστηρίων Yava, είναι υπήρχαν ορισμένα τεχνικά προβλήματα και περιορισμοί στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, ενώ η ενημέρωση των μελών ξεκίνησε την Δευτέρα 21/11 με ανάρτηση ανακοίνωσης στην είσοδο του γυμναστηρίου. Τις επόμενες ημέρες αναρτήθηκε και στα Social Media του γυμναστηρίου.

Κάτοικος πάντως της περιοχής Πικερμίου και συνδρομητής του γυμναστηρίου μας ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Δεν υπήρχε απολύτως καμία ενημέρωση ότι το γυμναστήριο θα πάψει να λειτουργεί, -λέει- απεναντίας είχε περιορίσει το ωράριο του για μία εβδομάδα και είχε αναρτηθεί ανακοίνωση ότι μετά τη βδομάδα αυτή θα λειτουργήσει ξανά κανονικά! Και αντί να λειτουργήσει κανονικά, απλά έκλεισε…

Μας ενημέρωσαν μάλιστα πως, πριν από λίγους μήνες έκλεισε και τελικά άλλαξε διεύθυνση και το γυμναστήριο Yava της Νέας Μάκρης.

Διαβάστε ακόμη:

Συμμορία στον Μαραθώνα, έδεσε, πλάκωσε στο ξύλο, “σιδέρωσε” και λήστεψε 45χρονο εργάτη

Στο… Θεό οι τιμές για πωλήσεις και ενοικιάσεις σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Έκλεισε (ξαφνικά) το γυμναστήριο Yava στο Πικέρμι! Τι γίνεται με τα χρήματα των μελών

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *