23/04/2024 5:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με ποιους δημάρχους συν-έφαγε ο Κώστας Καραμανλής σε γνωστή ταβέρνα της Ανατολικής Αττικής;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ταβέρνα φιλοξενεί τέτοιες παρέες,


Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συνηθίζει να μαζεύει κόσμο και να πηγαίνει σε ταβέρνες και εστιατόρια φίλων και γνωστών. Αυτή τη φορά στη μάζωξη έδωσαν το παρόν δήμαρχοι, βουλευτές, φίλοι και ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος.

Πριν από λίγες μέρες, σε μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες της Σταμάτας, η οποία ανήκει στον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής, Νίκο Πέππα, εθεάθη ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Στην παρέα του, στην οποία συμμετείχαν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο γνωστός εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, και ο Βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ήταν και αρκετοί αυτοδιοικητικοί. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης και Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, ο Δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Πουλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Μάκρης Βασίλης Τζιλάβης, ο επιχειρηματίας Νίκος Κυριάκου, όπως επίσης και ο πρώην νομάρχης Ανατολικής Αττικής, Λεωνίδας Κουρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε μια χαλαρή συζήτηση με τον πρώην πρωθυπουργό να είναι αρκετά ευδιάθετος.

Βέβαια μεταξύ τυρού και αχλαδιού (στην συγκεκριμένη περίπτωση μεταξύ μπριζόλας και γάστρας) όλοι θυμήθηκαν την πρώτη μάζωξη στην ταβέρνα Μπιλάλη στο Κορωπί, το 1996, της οποίας η επιτυχία έδωσε το άτυπο πράσινο φως για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Κώστα Καραμανλή που στέφθηκε με επιτυχία την επόμενη χρονιά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ταβέρνα του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών στη Σταμάτα δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενεί τέτοιες παρέες, αφού συχνά – πυκνά αποτελεί σημείο συνάντησης και χαλαρών στιγμών για «γαλάζια» στελέχη κάθε διαμετρήματος.

Διαβάστε ακόμη:

Συμμορία στον Μαραθώνα, έδεσε, πλάκωσε στο ξύλο, “σιδέρωσε” και λήστεψε 45χρονο εργάτη

Φονική πυρκαγιά στο Μάτι! «Βλέπαμε ανθρώπους να επιπλέουν, και μετά μαύρες σακούλες»

Έκλεισε (ξαφνικά) το γυμναστήριο Yava στο Πικέρμι! Τι γίνεται με τα χρήματα των μελών

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *