18/04/2024 10:58 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ταλαιπωρία δίχως τέλος σε Σπάτα και Αρτέμιδα! Λεωφορείο έφθασε στη στάση μετά από μία ώρα

Τεράστι το πρόβλημα με τις συγκοινωνίες για τους κατοίκους που πλέον είναι στα κάγκελα


Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Αρτέμιδας και των Σπάτων και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ταλαιπωρία που υφίστανται κάθε μέρα με τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις των δρομολογίων. Τελευταίο περιστατικο που ανέφερε ένας κάτοικος της περιοχής είναι ότι το λεωφορείο της γραμμής (305) άργησε για μία ώρα!!!

Συγκεκριμένα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει κάτοικος της περιοχής, σήμερα Σάββατο περίμενε στην στάση το λεωφορείο της γραμμής 305 το οποίο θα ξεκινούσε από το τέρμα στις 12:35. Το λεωφορείο έφτασε μετά από περίπου μία ώρα (ενώ η απόσταση είναι στα 5 λεπτά) και μάλιστα έβγαζε από πίσω καπνούς!

Ένας άλλλος αγανακτισμενος κάτοικος τόνισε πως το ίδιο συνέβη και με το πρωινό λεωφορείο της γραμμής 304. Οι κάτοικοι πλέον είναι στα “κάγκελα” καθώς πρόκειται για μία κατάσταση που επαναλαμβάνεται και τους δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις τους και στις δουλειές τους.

Να θυμίσουμε πως πριν δύο περίπου εβδομάδες, ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος είχε αποστείλει επιστολή στον ΟΑΣΑ, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει γίνει γνωστό αν έχει υπάρξει απάντηση. Ιδού η επιστολή με θέμα: “Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων ΟΑΣΑ”…

Διαβάστε ακόμη:

Συμμορία στον Μαραθώνα, έδεσε, πλάκωσε στο ξύλο, “σιδέρωσε” και λήστεψε 45χρονο εργάτη

Φονική πυρκαγιά στο Μάτι! «Βλέπαμε ανθρώπους να επιπλέουν, και μετά μαύρες σακούλες»

Έκλεισε (ξαφνικά) το γυμναστήριο Yava στο Πικέρμι! Τι γίνεται με τα χρήματα των μελών

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *