19/04/2024 7:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποδηλατάδα στο Πόρτο Ράφτη! Επικίνδυνο σπορ…

Η περιπέτεια μιας κατοίκου όταν αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το 9χρονο παιδί της


Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης (έτσι δεν τα αποκαλούν;), μία κάτοικος της περιοχής περιγράφει σε λίγες λέξεις τι τραβάει κάποιος που θέλει να πάει μια βόλατα με το παιδί του, κάνοντας ποδηλατάδα στο Πόρτο Ράφτη.

Με τίτλο: “Ποδηλατάδα στο Πορτο Ραφτη με το 9χρονο παιδί”, γράφει για την περιπέτεια που βίωσε…

“Στορυ και φωτο μας φτιάχνουν την διάθεση και παρουσιάζουν ένα παράδεισο. Έναν αληθινό παράδεισο κρυμμένο κάτω από εκατοντάδες προβλήματα που βάζουν ακόμα και την ζωή μας σε κινδυνο και καταστρέφουν το μοναδικό τόπο μας.
Ξεκινάς με λιακάδα θάλασσα στο πλάι σου και δροσερό αεράκι καθώς τρέχεις.

Ανεβαίνεις πεζοδρόμια για να είσαι ασφαλής και πας συριζα στο δρόμο ποτέ σε χωμα ποτέ σε άσφαλτο με ένα σωρο σπασίματα και προβλήματα. Μέχρι εδώ λες καλά αν και αναρωτιέσαι γιατί τόσος δρόμος, δέν έχει λωρίδα ποδηλατόδρομου αλλά παρέχει πάρκινγκ παράνομο ακόμα και στην πλάτη σου.

Λίγη περιπέτεια σε χωμα και φτάνεις στον xfiles πεζόδρομο από στη βουρλεζα που κάποιος έκλεισε επειδη είχε θόρυβο και υποβαθμιζε την αξία της παραλίας ( η συγκεκριμένη Λολ) και αναρωτιέσαι οι υπόλοιπες παραλίες τι ρόλο βαρανε με λεωφόρο από πάνω τους… και αρχίζει το θρίλερ οταν στρίβεις αριστερά για να γυρίσεις αυλάκι. Καταπίνεις ζαναξ και πας.

Με το παιδί δίπλα λες και οδηγείς τον τομ Χάρντι μέσα από ένα πληθος ενθουσιασμένων θαυμαστων καθώς τον κοουτσαρεις πως να κινηθεί ασφαλώς λες και είναι ναρκαλιευτης σε πεδίο μάχης. Αυτοκίνητα πίσω σου κάποια κορνάρουν κιόλας…. πεζοί και αυτοί σε αποστολή μπουλντόζες λακούβες με νερά ακαθαρσίες σκύλων. Ο Αμαζόνιος είναι εδω μην ξενιτευτείτε φίλοι.

Όταν φτάνεις στον αγαπημένο Καραβίδα και βλέπεις πεζοδρόμιο η φάτσα σου πρέπει να έχει την έκφραση του τομ Χανκς όταν ανάβει φωτιά στο ναυαγό.

Νομίζω κάτι πρέπει να γίνει. Η κυκλοφορία ατο Πορτο Ραφτη με ποδήλατο η πεζός ειναι επικίνδυνη και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Όχι ότι με το αυτοκίνητο είσαι οκ αλλά λέμε Νισάφι.

* θα κάνω μια ειδική μνεία στους τζογκερς που ειλικρινά κάνουν extreme sports”.

Διαβάστε ακόμη:

Με ποιους δημάρχους συν-έφαγε ο Κώστας Καραμανλής σε γνωστή ταβέρνα της Ανατολικής Αττικής;

Αρτέμιδα: Eικόνες εγκατάλειψης στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου (φωτορεπορτάζ)

Τι συμβαίνει με τους σεισμούς στην Εύβοια που ταρακουνάνε όλη την Ανατολική Αττική

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *