24/04/2024 1:17 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στέλιος Κερασίδης: «Όταν ο μικρός μαέστρος από τη Νέα Μάκρη συνάντησε τον μεγάλο Maestro, Χριστόφορο Παπακαλιάτη» (βίντεο)

Το παιδί θαύμα έπαιξε τα "κύματα" και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έμεινε άναυδος


Ο Στέλιος Κερασίδης, ο μόλις 10 ετών βιρτουόζος του πιάνου, ο μικρός από τη Μέα Μάκρη, που έχει χαρακτηριστεί, ως παιδί-θαύμα, συνάντησε τον Mt Maestro, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και ανέβασαν ένα βίντεο όπου ο “μικρός Μότσαρτ” παίζει στο πιάνο τα “Κύματα”, κάνοντας τον ηθοποιό να υποκλίνεται στο ταλέντο του.

Μαθητής του δημοτικού σχολείου, ο Στέλιος Κερασίδης είναι ο νεότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Διαπρέπει με τις ικανότητές του στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, συγκεντρώνοντας βραβεία και επαίνους.

Ο 10χρονος παίζει πιάνο από όταν ήταν 2 ετών και χιλιάδες κόσμος έχει υποκλιθεί μπροστά στο ταλέντο του, ενώ εκείνος έχει απολαύσει το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού και έχει κερδίσει τους επαίνους και τον θαυμασμό των κριτικών. Μάλιστα ο Στέλιος Κερασίδης έχει συνθέσει δικά του κομμάτια και για πολλούς είναι ο «νέος Μότσαρτ».

Πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του μικρού Στέλιου, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, στο οποίο παίζει στο πιάνο, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που διαγράφει φέτος μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση με το «Maestro», τον απολαμβάνει.

«Όταν ο μικρός μαέστρος παίζει το κομμάτι του “κύματα” στον μεγάλο Maestro, Χριστόφορο Παπακαλιάτη» σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμη:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός μετά το πιστολίδι στο Μενίδι

Τροχαίο σοκ στη Νέα Μάκρη! Οδηγός μηχανής βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού

Ρομά ξεσηκώθηκαν και στα Σπάτα! Άναψαν φωτιές και έκαιγαν λάστιχα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *