20/04/2024 11:51 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οδικά έργα σε Σπάτα και Αρτέμιδα με προϋπολογισμό 8,5 εκατ. ευρώ

“Κατασκευή και επισκευή οδικού δικτύου στην Δ.Ε. Αρτέμιδος και στην ΔΕ Σπάτων του Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος”


Οδικά έργα έχουν προγραμματιστεί στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα προϋπολογισμού 8,5 εκατ. ευρώ. Αφορά 268 οδούς, των οποίων το συνολικό μήκος είναι 71,69 χλμ! Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του έργου με τίτλο “Κατασκευή και επισκευή οδικού δικτύου στην Δ.Ε. Αρτέμιδος και στην Δ.Ε.. Σπάτων του Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος” κι αναμένονται οι προσφορές.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 10/01/2023, καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη και η αποσφράγιση των προσφορών.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 8,5 εκατ. ευρώ (αξία χωρίς ΦΠΑ 6,6 εκατ.). Η διάρκειας της σύμβασης είναι 24 μήνες (2 χρόνια) ενώ Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος.

Το έργο
Το έργο αυτό αφορά 268 οδούς, των οποίων το συνολικό μήκος είναι 71,69 χλμ., εκ των οποίων τα 65,22 χλμ. στην Δ.Ε. Αρτέμιδος και 6,47χλμ στην Δ.Ε. Σπάτων.

Οι βασικές εργασίες που θα υλοποιηθούν στην εν θέματι μελέτη είναι:
· Χωματουργικές εργασίες, όπως αποψιλώσεις, εκχερσώσεις, εκσκαφές ορυγμάτων, επιχώσεις με κατάλληλη συμπύκνωση των επιχωμάτων καθώς και εργασίες καθαίρεσης των όποιων κτισμάτων ή κατασκευών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και τις ισχύουσες Τεχνικές Προδιαγραφές.

· Μεταφορά και απομάκρυνση των προϊόντων εκσκαφής σε θέσεις προσωρινής απόθεσης που προτείνονται από την Υπηρεσία για την επαναχρησιμοποίηση τους στην ανακατασκευή των επιχωμάτων και άλλων εργασιών και μεταφορά σε χώρους οριστικής απόθεσης των πλεοναζόντων ή και των ακατάλληλων προϊόντων εκσκαφής λαμβάνοντας υπόψη και τους ισχύοντες Περιβαλλοντικούς Όρους.

· Εργασίες οδοστρωσίας στις επιφάνειες όπου προβλέπονται οι δρόμοι, τα πλατύσματα εσωτερικής κυκλοφορίας και οι πιθανοί χώροι στάθμευσης. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την κατασκευή στρώσεων υπόβασης και στρώσεων βάσης στήριξη βάσης και αντιστήριξη από άοπλο ή οπλισμένο σκυρόδεμα.

Ασφαλτικές εργασίες, στις επιφάνειες που θα επισκευαστεί το ήδη υπάρχον ασφαλτικό οδόστρωμα που έχει φθαρεί όπως απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη, ισοπεδωτική στρώση και στρώση κυκλοφορίας αστικής οδού πάχους 5εκ Α.Σ.12,5

Εργασίες κατασκευής οδών εκ σκυροδέματος C16/20 (μπετόδρομοι), μέσου πάχους 10 εκ ελαφρώς οπλισμένου με πλέγμα Τ131

Εργασίες κατασκευής σταμπωτών – βιομηχανικών δαπέδων σε από σκυρόδεμα.

Εργασίες κατασκευής νέων αγωγών ύδρευσης και νέων συνδέσεων σε τμήματα οδών που γίνονται συχνές βλάβες και διαρροές για την αποκατάσταση της ομαλής υδροδότησης και κυκλοφορίας των οχημάτων. Θα χρησιμοποιηθούν αγωγοί από πολυαιθυλένιο PE Φ110 16ATM.

ypodomes.com

Διαβάστε ακόμη:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός μετά το πιστολίδι στο Μενίδι

Τροχαίο σοκ στη Νέα Μάκρη! Οδηγός μηχανής βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού

Ρομά ξεσηκώθηκαν και στα Σπάτα! Άναψαν φωτιές και έκαιγαν λάστιχα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *