18/04/2024 8:59 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με Πάολα και Πλούταρχο διασκέδασε η Νατάσα Παζαϊτη (φωτό)

Με μοβ στραφταλιζέ μπλουζάκι και σούπερ διάθεση γλέντησε και χόρεψε με την ψυχή της


Η Νατάσα Παζαϊτη το ριξε έξω, κι αυτό το σου-κου γλέντησε στα μπουζούκια. Έτσι μαζί με την παρέα της αποφάσισαν να διασκεδάσουν και να χορεψουν στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος. Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή είπε να ξεσκάσει για λίγο μακριά από υποχρεώσεις και όντως φάνηκε να το γλέντησε κανονικά.

Η Νατάσα Παζαΐτη φορώντας μοβ στραφταλιζέ μπλουζάκι διασκέδασε με τις επιτυχίες τόσο της Πάολας όσο και του Γιάννη Πλούταρχου, δείχνοντας να λατρεύει και τα μπουζούκια.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr εκεί ήταν και η Ράνια Θρασκιά η οποία διασκέδασε με τις επιτυχίες των δύο τραγουδιστών, σιγοτραγουδώντας μαζί τους.

Το ίδιο βράδυ διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο και ο Αντώνης με την Ιωάννα Σρόιτερ που σπάνια κάνουν βραδινή έξοδο. Την Κατερίνα Καινούργιου με κοριτσοπαρέα, ανάμεσά τους και η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα να το ρίχνουν έξω μέχρι το πρωί.

Είδαμε τον Τόνι Δημητρίου να τα λέει με τη Στεφανία Γκουρνέλου και τον Τρύφωνα Σαμαρά να μιλάει μετά από καιρό με την πάντα εντυπωσιακή Διονυσία Κουκίου.

Διαβάστε ακόμη:

Στάση λεωφορείου στο Μάτι! Περιμένουν στις τρύπιες καρέκλες γιατί δεν έχει παγκάκι (φωτό)

Ρομά έκαναν “ντου” στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων! Έξι συλλήψεις (φωτό)

Η Ραφήνα πενθεί! “Έφυγε” από τη ζωή ο Ιωάννης Σταμπέλος

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *