29/03/2024 11:51 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάπιος: «Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα για τον Αστέρα Βάρης»!

Δηλώσεις του προέδρου της ομάδας μετά το ματς κυπέλλου με τον Θησέα Ν. Μάκρης


Μετά το τέλος της αναμέτρησης Θησέας Ν.Μάκρης-Αστέρας Βάρης 0-4 και τη πρόκριση των “κυανόλευκων” στην φάση των «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ο πρόεδρος του ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης, Δημήτρης Πάπιος, δήλωσε

“Θέλω να ευχαριστήσω την άριστη φιλοξενία του Θησέα Ν.Μάκρης, είναι μία ομάδα “κόσμημα” για τη κατηγορία και έδειξαν ότι το μέλλον είναι δικό τους. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, παίξαμε πάρα πολύ καλά και εμείς. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0, δοκιμάσαμε πολλά νέα παιδιά, λόγω του μεγάλου φόρτου των αγωνιστικών, οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν εδώ είδαν έναν πάρα πολύ ωραίο αγώνα με πολλά νέα παιδιά, το οποίο είναι και το σωστό αποτέλεσμα μιας ερασιτεχνικής ομάδας.”

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
“Για μας όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και την ιστορία τους. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι κάνοντας μία νέα προσπάθεια, να ενώσουμε τον κορμό της ομάδας με πολλά νέα παιδιά, ευτυχήσαμε και έχουμε πάει πολύ καλά.

Αυτοσκοπός μας, ποτέ δεν ήταν το πρωτάθλημα και αυτό το έχω πει απο την αρχή του πρωταθλήματος και όχι τώρα, όμως, η ψυχή του Αστέρα Βάρης είναι πάντα να πρωταγωνιστεί!

Εφόσον, αυτά τα παιδιά που βρίσκονται μπροστά και αήττητα στη κατηγορία, αν καταφέρουν και τερματίσουν τίμια , μόνο τίμια πηγαίνει ο Αστέρας Βάρης και πάρει τη κατηγορία, θα είναι αξιέπαινα και θα αξίζουν πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια.”

Για το τοπικό ντέρμπι των 3Β με τον Άρη Βούλας:
“Είναι ακόμη ένα παιχνίδι όπως ήταν με τον Ολυμπιακό Βάρης, δεν έχουμε εσωστρέφειες, θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Καλώ όλο τον κόσμο των 3Β να έρθει να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να δει απο κοντά και την ομάδα του Κυανού Αστέρα Βάρης και την αξιόλογη ομάδα της Βούλας.”.

Διαβάστε ακόμη:

Κάτια Ζυγούλη: Στη φωτιά στο Μάτι δεν ξέραμε αν γλίτωσε το μωρό και ο πατέρας μου!

Ανατολική Αττική: Εδώ θα χτιστούν σπίτια και διαμερίσματα για νέους

Ανάβυσσος: Διέρρηξαν αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Λιμεναρχείου! Βούτηξαν τσαντάκι με χρήματα και πολύτιμα έγγραφα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *