24/04/2024 8:50 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο ψευτογιατρός στο Κορωπί είχε πελάτη τον… Μητσοτάκη!!!

Μου είπε... "να τον αφήσω ήσυχο γιατί θα με βρουν στα θυμαράκια"»!


Ο 66χρονος ψευτογιατρός από το Κορωπί προσπαθούσε να «ψαρέψει» θύματα με δέλεαρ τα δημόσια πρόσωπα που υποτίθεται ότι ήταν στο πελατολόγιό του, γι αυτό έλεγε ότι είχε διάσημους πελάτες: Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι τους τενίστες Ναδάλ και Τζόκοβιτς!

Ο ψευτογιατρός από τα Καμίνια, μαζί με 72χρονο Γερμανό γιατρό, κατηγορούνται για απάτη σε βάρος τουλάχιστον 15 ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας ή άλλες νευρολογικές παθήσεις, εκ των οποίων πέντε έχασαν τη ζωή τους. Ισχυριζόταν ακόμη ότι η θεραπεία που πρότειναν ήταν τόσο αποδοτική ώστε ερχόταν σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών.

Μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε την Παρασκευή το Mega, o 66χρονος έλεγε ότι ήταν γιατρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά και των κορυφαίων παικτών του τένις, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το Mega ανέφερε ακόμη ότι όσοι αποκάλυψαν την απάτη του ψευτογιατρού δέχτηκαν απειλές μέχρι και για τη ζωή τους όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

«Άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, άρχισα να βλέπω πράγματα και θάματα κι εγώ ο ίδιος διαπίστωσα ότι είναι απάτη. Μάλιστα, τον έφερα σε δύσκολη θέση, ήρθε στο σπίτι μου και μου έβαλε κάποια χρήματα στην τράπεζα αλλά μετά εξαφανίστηκε. Εγώ δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα τότε. Μάλιστα, άλλαξα και το τηλέφωνό μου. Ότι “να τον αφήσω ήσυχο γιατί θα με βρουν στα θυμαράκια”», ανέφερε ένα από τα θύματα του 66χρονου στο Mega.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η κόρη ενός από τα πέντε θύματα είπε ότι ο πατέρας της ήταν άνθρωπος γεμάτος ζωή. «Μέσω ενός γνωστού γνώρισε τον γιατρό και του υποσχέθηκε πως θα τον κάνει καλά μέσω μιας θεραπείας με βλαστοκύτταρα», αποκάλυψε η κόρη 58χρονου θύματος του ψευτογιατρού Ειρήνη Βουράκη, μιλώντας στο Mega.

Ο πατέρας της κυρίας Βουράκη έπασχε από ALS και ο ψευτογιατρός του πρότεινε να σταματήσει τη θεραπεία του ώστε να ξεκινήσει θεραπεία βλαστοκυττάρων.

«Ενώ του είχε πει πως σε έξι μήνες θα δει διαφορά, δεν είδε ποτέ, χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Έδωσε τους κόπους μιας ζωής για να γίνει καλά αλλά δεν έγινε τίποτα. Του δώσαμε κοντά στα 30.000 ευρώ, άλλα στο χέρι άλλα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ώστε να μη φαίνονται όλα» πρόσθεσε η κόρη του θύματος.

Όταν διαπίστωσαν πως οι νέες θεραπείες δεν λέιτουργούν, ζήτησαν τα χρήματα πίσω αλλά εκείνος δεν τους σήκωνε το τηλέφωνο.

«Στο διάστημα των έξι μηνών, συναντήθηκαν περίπου 4 -5 φορές αλλά τα σκευάσματα τα έστελνε με courier. Όταν είδαμε πως ο μπαμπάς μου δεν γινόταν καλά τον πήρε τηλέφωνο και απαίτησε τα χρήματά του πίσω και του είπε πως θα τον καταγγείλει. Εκείνος του έκλεινε το τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και του έλεγε, πήγαινέ με όπου θέλεις. Η γνωριμία τους ήταν το 2009 και ο πατέρας μου απεβίωσε το 2011. Δεν είναι εύκολο για εμάς αλλά μόνο για τη δικαίωση στη μνήμη του, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί».

Διαβάστε ακόμη:

Κάτια Ζυγούλη: Στη φωτιά στο Μάτι δεν ξέραμε αν γλίτωσε το μωρό και ο πατέρας μου!

Aγωνία! Εξαφανίστηκε ο 16χρονος Ηλίας από την Παλλήνη

Ανάβυσσος: Διέρρηξαν αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Λιμεναρχείου! Βούτηξαν τσαντάκι με χρήματα και πολύτιμα έγγραφα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *