27/01/2023 3:42 μμ

Διονύσης Τριανταφύλλου! Αυτός είναι ο ψευτογιατρός του Κορωπίου

Η άγνωστη ζωή του και η επιθυμία του να γίνει γιατρός που δεν έγινε ποτέ


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του Διονύση Τριανταφύλλου, ψευτογιατρού του Κορωπίου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,
  • ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
    απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
  • βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,
  • νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τουλάχιστον από το έτος 2009.

Πρόκειται για τον: (επ.) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (ον.) Διονύσιο του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεν. 24-09-1957, στην Αθήνα

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και την αναγνώριση του ανωτέρω από άλλους παθόντες, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η περαιτέρω δράση του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388370, 2310-388375, 2310-388424 και 2310-388425 του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του υπασπιστηρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 16-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο στίβος, ο έρωτας με την Σύλβια, ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το nassoblog.gr ο Διονύσης Τριανταφύλλου, Σάκης για τους φίλους και γνωστούς του, που το φυσικοθεραπευτήριό του εδρεύει στα Καλύβια Θορικού Αττικής. ήταν αθλητής του στίβου στο βοηθητικό του Καραϊσκάκη στον Εθνικό Πειραιώς, «μηκίστας», αθλητής του Τάκη Επιτρόπουλου, του αλησμόνητου άλλοτε πρωταθλητή του Δεκάθλου, που υπήρξε ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς της Ρώμης το 1960.

Ο Τριανταφύλλου εκεί γνωρίστηκε και παντρεύτηκε την Σύλβια, αθλήτρια στίβου του Πειραϊκού και της Εθνικής ομάδας.

Ο Σάκης το είχε καημό να γίνει γιατρός, έδινε και ξαναέδινε εξετάσεις, τελικά έγινε φυσικοθεραπευτής με σπουδές και σχέσεις στο εξωτερικό. Μάλιστα από τα τέλη του ’80 διατέλεσε γυμναστής στο περίφημο «Αρένα» στο Πασαλιμάνι του Πειραιά επί πολλά χρόνια ενώ υπηρέτησε ως φυσιοθεραπευτής στον μπασκετικό Ολυμπιακό τη δεκαετία του ’90.

Συχνά-πυκνά τον βλέπαμε στη Σαρωνίδα όπου έκανε προπόνηση τένις το σπουδαίο ταλέντο -ο γιος του- Daniel που δυστυχώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από έναν τραυματισμό στην πλάτη του.

Ο Σάκης λέγεται να είχε από πάντα αυτήν την «βίδα». Δηλαδή είχε μία λύση που την ήξερε μόνο αυτός και την είχε μάθει από σπάνια πηγή.
Είτε για διατροφή, είτε για προπόνηση, είτε για λύσεις σε τραυματισμούς, είτε για πολιτική, είτε για το σύμπαν, είχε βρει κάτι που δεν το είχε βρει κανείς άλλος και το είχε μάθει από κάποιον τον οποίον μόνο αυτός ανακάλυψε.

Το πίστευε…

Διαβάστε ακόμη:

Ο ψευτογιατρός στο Κορωπί είχε πελάτη τον… Μητσοτάκη!!!

Aγωνία! Εξαφανίστηκε ο 16χρονος Ηλίας από την Παλλήνη

Τρόμος από αδέσποτες σφαίρες σε σχολεία των Αχαρνών! «Περιμένουμε το επόμενο τραγικό περιστατικό» (video)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διονύσης Τριανταφύλλου! Αυτός είναι ο ψευτογιατρός του Κορωπίου

Η άγνωστη ζωή του και η επιθυμία του να γίνει γιατρός που δεν έγινε ποτέ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *