29/03/2024 4:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης στη διάθεση των μαθητών

Θα υλοποιηθούν 4 προγράμματα Αγωγής Υγείας


Δυναμικά ξεκίνησε τη νέα χρονιά, το Κ.Υ. Νέας Μάκρης προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην κοινότητα και συγκεκριμένα στις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης του, από Ν. Βουτζά εώς και Βαρνάβα, μέσω του κοινού προγράμματος Αγωγής Υγείας των Υπουργείων Παιδείας-Υγείας για την ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού.

Τα σχολεία από Δημοτικά εώς και Λύκεια, ανταποκρίθηκαν άμεσα και καθολικά στο κάλεσμα του Κ.Υ. Νέας Μάκρης για την υλοποίηση των δράσεων στους μαθητές τους, από τους επιστήμονες υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα υλοποιηθούν 4 προγράμματα Αγωγής Υγείας από τη συγκεκριμένη μονάδα.

Ήδη ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή των μαθητών του 2ου Λυκείου Ν. Μάκρης ήταν μεγάλη στη δράση με θέμα: ‘’ Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία’’ που πραγματοποιήθηκε από τη Γυναικολόγο του Κ. Υ. Νέας Μάκρης κα ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Γ. και τη Μαία κα ΧΑΛΑΣΤΑΝΗ Π. όπου καταχειροκροτήθηκαν από τους μαθητές αφού ήταν ‘’παλιοί γνώριμοι’’ από την περσινή χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σχλική χρονιά.!

Αναμένουμε λοιπόν και τις υπόλοιπες δράσεις του Κ.Υ. Νέας Μάκρης που είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν μεγάλη αποδοχή από την μαθητική κοινότητα και θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια της Τοπικής Κοινωνίας προς τα πρόσωπα των επαγγελματιών Υγείας που συμμετέχουν στην υλοποίησή τους καθώς και στον Συντονιστή-Διευθηντή του Κ.Υ. Νέας Μάκρης κο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ Ι. που ενθαρρύνει αυτές τις προσπάθειες , δείχνοντας τη συνεισφορά της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας στη μικρή μας κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη:

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία στην Αττική

Τέλος εποχής για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ανατολική Αττική! Ποιοι πήραν τα καταστήματα της

Ύποπτο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στο Κορωπί! Διέρρηξαν σπίτι στο Κίτσι

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *