18/04/2024 11:27 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτοί είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της βίλας του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά (φωτό)

Το παράτησε μετά από μια τραυματική εμπειρία


Ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και αρκετά χρόνια προκαλεί απορίες για το πού βρίσκεται, έχοντας εξαφανιστεί πλήρως από το προσκήνιο, με το πέπλο μυστηρίου να πέφτει και για τα περιουσιακά του στοιχεία, όπως η βίλα στον Νέο Βουτζά.

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό, το σπίτι αυτό πουλήθηκε πριν από 10 χρόνια και πλέον ιδιοκτήτες του είναι ένα ζευγάρι επιχειρηματιών. «Η βίλα έχει πουληθεί περίπου εδώ και δέκα χρόνια. η αγοραπωλησία έγινε με άκρα μυστικότητα. Τώρα μένει ένα ζευγάρι. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο».

Ο λόγος που την πούλησε

«Ένας λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος πήρε την απόφαση να το πουλήσει ήταν και η ληστεία που είχε γίνει υπό την απειλή όπλου το 2012», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός, τη στιγμή που πλέον κανείς δε γνωρίζει την τύχη του σόουμαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαρίνος είχε ζήσει τον απόλυτο τρόμο σπίτι του όταν τον Απρίλιο του 2012 δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του. Αδίστακτοι και ψύχραιμοι τον απείλησαν με τα όπλα, εκείνος πάγωσε, ωστόσο προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Εκείνοι του ζήτησαν αμέσως να τους υποδείξει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και τον ανάγκασαν να το ανοίξει. Στη συνέχεια άρπαξαν ό,τι βρήκαν -χρήματα και κοσμήματα- και εξαφανίστηκαν χωρίς να τον χτυπήσουν.

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη:

Παιανία: Άφησαν γαϊδουράκι έξω στον χιονιά! (βίντεο-ντροπή)

Σοκαριστικό τροχαίο στη Ραφήνα! Καραμπόλα με τέσσερις τραυματίες!!! (φωτό)

Κλειστά τα σχολεία στην Ανατολική Αττική την Τρίτη (7/2) – Ποια θα ανοίξουν

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *