28/03/2024 5:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Τον μαχαίρωσαν έξω από κλαμπ! Ο τραυματίας καταδίωξε τους δράστες

Τρία άτομα ήρθαν στα χέρια με έναν 22χρονο θαμώνα του νυχτερινού μαγαζιού


Φως στο άσχημο περιστατικό που συνέβη στις 4 τα ξημερώματα Σαββάτου στην Αρτέμιδα, ρίχνουν οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Πίσω λοιπόν από το “περίεργο” τροχαίο που συνέβη, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κι έπεσε με φόρα πάνω σε φαρμακείο, κρύβεται ένα άγριο περιστατικό, με το μαχαίρωμα ενός 22χρονου, έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Όλα ξεκίνησαν όταν τρία άτομα ήρθαν στα χέρια με έναν 22χρονο θαμώνα νυχτερινού μαγαζιού τα ξημερώματα στην Αρτέμιδα. Ξαφνικά ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ο νεαρός  22χρονος, έπεσε κάτω αιμόφυρτος, ενώ οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Τότε ο τραυματίας τους καταδίωξε με το δικό του όχημα, μέχρι που στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Σαλαμίνος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε φαρμακείο.

Μάλιστα ο τραυματίας έγραψε στο fb ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα για ποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κι έπεσε σε φαρμακείο: “Με μαχαιρώσανε και τους κυνηγουσα να τους πιασω, ήρθε άλλο αυτοκίνητο απάνω μου και έχασα τον έλεγχο δυστυχώς…”.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα κι έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τριών δραστών.

Διαβάστε ακόμη:

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στο Πόρτο Ράφτη! Κινδύνεψε η ζωή τους

Άγνωστοι δράστες “χτύπησαν” στη Διώνη! “Κάθε μέρα και μια διάρρηξη”!!!

Ραφήνα: Θλίψη στην οικογένεια Μισοκοίλη! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *