20/04/2024 7:14 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η κρυφή παραλία στο Λαύριο που αναζητούν καταφύγιο οι ερωτευμένοι! (βίντεο)

Ο Κόλπος της Αφροδίτης όπου πηγαίνουν όσοι είναι in love


Εσείς το ξέρατε, ότι στο Λαύριο υπάρχει ο Κόλπος της Αφροδίτης, όπου σ αυτή την κρυφή ερωτική παραλία μαζεύονται τα ερωτευμένα ζευγαράκια και ανακαλύπτουν την… φωλίτσα τους;

Να πας να τραβήξεις την Αφροδίτη. Αυτή ήταν η συμβουλή ενός φίλου που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Λαύριο τα τελευταία 30 χρόνια και γνωρίζει την περιοχη όσο ελάχιστοι. Απλά πέτα στην αρχή διακριτικά μην είναι κανένα ζευγαράκι μέσα και τους αναστατώσεις με προέτρεψε.

Σύμφωνα μάλιστα με την περιγραφή του δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τις νυχτερινές ώρες ακούγεται μουσική από την συγκεκριμένη μικροσκοπική παραλία ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τέλος ανάμεσα στις πολλές πληροφορίες που μας έδωσε ο συγκεκριμένος φίλος αυτή που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι πως μια φορά είχε έρθει μέχρι και φορτηγό με catering στο σημείο καθώς ένας νεαρός είχε επιλέξει την συγκεκριμένη παραλία για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε μα γιατί την ονόμασαν Αφροδίτη η απάντηση είναι πολύ απλή. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και έτσι η συγκεκριμένη παραλία πήρε το όνομα της θεάς του Έρωτα κατά την αρχαιότητα.

Πηγή βίντεο: Up Stories

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός μαχαίρωσε τον 22χρονο έξω από το μπαρ στην Αρτέμιδα

“Έτσι με μαχαίρωσαν”! – Πως έγινε ο άγριος καβγάς ξημερώματα Σαββάτου στην Αρτέμιδα (βίντεο)

Συμπλοκή ανήλικων σε εμπορικό κέντρο στα Σπάτα – Στο Παίδων οι 16χρονοι

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *