29/03/2024 8:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αστυνομικός έπιασε επ΄ αυτοφώρω τους ληστές σούπερ μάρκετ στον Ωρωπό

Αμέσως μόλις βγήκαν οι ληστές έπεσαν πάνω του και εκείνος τους είπε «Αστυνομία ακίνητοι»


Συγχαρητήρια στον αστυνομικό του Τ.Α. Ωρωπού, που αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, λειτούργησε με αυταπάρνηση. . Χάρη στην ψυχραιμία και τον επαγγελματιμό του κάνοντας το καθήκον του αψηφώντας κάθε κίνδυνο, πέρασαν χειροπέδες σε δύο επίδοξους ληστές που ήθελαν να αρπάξουν χρήματα από σούπερ μάρκετ στην παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.

Ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, είδε το αυτοκίνητο των δραστών, με διαφορετικές πινακίδες, να κινείται σιγά σιγά και τους ληστές να περιεργάζονται καταστήματα της περιοχής. Κάλεσε την αστυνομία και συνέχισε να τους ακολουθεί διακριτικά με το δικό του αυτοκίνητο.

Γύρω στις 08:00, με το που άνοιξε το supermarket, οι δράστες πάρκαραν βιαστικά το αυτοκίνητό τους με ανοικτές τις πόρτες και κινήθηκαν γρήγορα εισβάλλοντας στο κατάστημα.

Ο έμπειρος αστυνομικός της Ασφάλειας Ωρωπού, έσπευσε γρήγορα και πήρε το κλειδί από το αυτοκίνητό τους, ώστε να μη μπορέσουν να διαφύγουν.

Οι δράστες δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι, καθώς η υπάλληλος την οποία απείλησαν με κατσαβίδι για να τους δώσει κάτι, τους είπε ότι δεν έχει τίποτα και αμέσως φώναξε βοήθεια. Τότε μαζεύτηκαν και άλλοι υπάλληλοι με αποτέλεσμα οι ληστές να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με το apopsi-tora.gr αμέσως μόλις βγήκαν οι ληστές έπεσαν πάνω του και εκείνος τους είπε «Αστυνομία ακίνητοι». Τότε, ο ένας δράστης που κρατούσε κατσαβίδι, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ και οι δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και προήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού. Πρόκειται για άτομα ΡΟΜΑ σεσημασμένα για παρόμοια αδικήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Το σπίτι μινιατούρα των 65 τ.μ. στην Αρτέμιδα που… κρέμεται στον αέρα! (φωτό)

Κλοπές: Αυτοί είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Ραφήνα και Νέα Μάκρη (φωτό)

Προαστιακός: Προσφορές από το καλοκαίρι για τα μεγάλα έργα προς Ραφήνα, Λαύριο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *