20/04/2024 1:28 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χαμός! «Ο Κούγιας αποπειράθηκε να μου πιάσει τη μύτη και να με χαστουκίσει»

Ο γνωστός δικηγόρος επιτέθηκε σε δημοσιογράφους


Χαμός μέσα στην δικαστική αίθουσα που εκδικάζεται η υπόθεση της Πισπιρίγγου, αλλά πριν ανέβουν οι δικαστές και ο εισαγγελέας στην έδρα ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να επιτέθηκε κατά δημοσιογράφων που καλύπτουν την πολύκροτη δίκη.

Όπως καταγγέλλεται ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε φραστικά ενώ επιχείρησε και να χειροδικήσει κατά δημοσιογράφου της εφημερίδας «Μπαμ».

Κατά το ρεπορτάζ του STAR ο δικηγόρος πλησίασε τον Νίκο Νικολετάκη και με χυδαίες εκφράσεις τον εγκαλούσε για όσα έχει γράψει, χρησιμοποιώντας «εκφράσεις όπως δεν με ξέρεις καλά εμένα και θα δεις».

Την ίδια στιγμή προσπάθησε να πιάσει από την μύτη τον δημοσιογράφο ωστόσο εκείνος τον απέφυγε και τότε σύμφωνα με μαρτυρίες ο Αλέξης Κούγιας αποπειράθηκε να τον χαστουκίσει.

Στο σημείο αυτό κατά τις ίδιες πηγές, επενέβη η αστυνομία και απομάκρυνε τον δικηγόρο από τους δημοσιογράφους.
Ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε να ξεφύγει των αστυνομικών και τότε ήρθε σε αντιπαράθεση και με τον δημοσιογράφο του ant1 στον οποίο επίσης απευθύνθηκε με χυδαία φρασεολογία.

Ο δημοσιογράφος που δέχθηκε την επίθεση από τον δικηγόρο εντός της δικαστικής αίθουσας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιστατικό και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

‘Ήταν σοκαριστικό. Δε μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Καθόμουν στην πρώτη σειρά, όπου κάθονται οι δημοσιογράφοι, απέναντι από την κατηγορούμενη. Ξαφνικά με πλησίασε ο κ. Κούγιας και άρχισε να μου φωνάζει για ένα άρθρο που είχε δημοσιευτεί παλιότερα στην εφημερίδα, το οποίο δεν το είχα γράψει εγώ. Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου, προσπάθησε να με αρπάξει από τη μύτη και μετά να μου ρίξει χαστούκι. Κατάφερα ενστικτωδώς να τον αποφύγω και άρχισε να απειλεί εμένα και τον Πέτρο Κουσουλό”.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης! Ο 49χρονος από τα Σπάτα και οι άλλοι επτά

Τι συμβαίνει με τα νερά της θάλασσας στις παραλίες της Αρτέμιδας! Να ανησυχούμε;

Αστυνομικός έπιασε επ΄ αυτοφώρω τους ληστές σούπερ μάρκετ στον Ωρωπό

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *