28/03/2024 6:07 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με φουσκωμένη κοιλιά η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει βόλτες στην Αρτέμιδα

Διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και βγήκε να περπατήσει στην παραλία μαζί με τη σκυλίτσα της


Μητέρα θα γίνει σε περίπου δύο μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέλεξε να μείνει μακριά από την τηλεόραση και περνά την ώρα της στην Αρτέμιδα, εκεί όπου συζεί με τον 39χρονο επιχειρηματία σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», την απαθανάτισε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στην παραλία απολαμβάνει τη βόλτα της, μαζί με τη σκυλίτσα της, Μπαλού.

Η παρουσιάστρια διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είπε στο περιοδικό: «Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες».

«Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του» εξηγεί.

Όσο για το φύλο του μωρού που περιμένει, η ίδια δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει: «Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω».

znews.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης! Ο 49χρονος από τα Σπάτα και οι άλλοι επτά

Έρχονται στη Ραφήνα! Αλκίνοος Ιωαννίδης, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Γκ. Μπρέγκοβιτς

Ο.Λ.Ρ! Αυτός αναλαμβάνει στην θέση της Δέσποινας Γκικάκη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *