23/04/2024 5:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ στο Σαρωνικό! Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο!

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου


Σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα του Σαρωνικού προκάλεσε το νέο περιστατικό ωμής βίας μέσα σε σχολείο, με δράστες και θύμα μαθητές. Το νέο περιστατικό νεανικής παραβατικότητας με κατάληξη τον ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο, έγινε το πρωί μέσα στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Καλυβίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atticapressnews,gr τρεις ανήλικοι αλλοδαποί μέλη της ίδιας παρέας, επιτέθηκαν και χτύπησαν με γροθιές και κλοτσιές έναν 15χρονη μαθητή. Το ανήλικο θύμα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η επίθεση στο μαθητή και η βάναυση κακοποίηση του προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Αμέσως ειδοποιήθηκε το 100 και λίγο αργότερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σαρωνικού.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστή η αιτία που προκάλεσε το σοβαρότατο αυτό επεισόδιο ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ο εισαγγελέας ανηλίκων.

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Έχασε τη ζωή του στο πλοίο που πήγαινε από Ραφήνα – Τήνο

Αποκριάτικο ξεφάντωμα το Σάββατο στην κεντρική πλατεία Ραφήνας

Σοκ στο Πόρτο Ράφτη! Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε δένδρο κι έγινε σμπαράλια (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *