25/04/2024 11:52 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη! Τζιπ παρέσυρε νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψε – Η τροχαία αναζητεί τον οδηγό

Περπατούσε αμέριμνη όταν δέχτηκε το χτύπημα από το αυτοκίνητο και τώρα νοσηλεύεται τραυματισμένη στο 401


Ήταν απόγευμα χθες την Τρίτη όταν ένας οδηγός με τζιπ παρέσυρε μια νεαρή κοπέλα στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη, η οποία περπατούσε αμέριμνη. Μετά το χτύπημα έπεσε κάτω αιμόφυρτη, όμως ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι και έφυγε, χωρίς να κατέβει από το αυτοκίνητο και να βοηθήσει την τραυματισμένη κοπέλα.

Όλα έγιναν στην οδό Άγ. Ανδρέα, μετά την πλατεία που υπάρχει ένα μίνι μάρκετ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η κα Κάτια Βέργου, ένα τζιπ ανθρακί μεταλλικού χρώματος, παρέσυρε την κοπέλα, η οποία προχωρούσε πεζή στο σημείο και την έριξε αιμόφυρτη στο χαντάκι μπροστά από το στρατόπεδο και στην συνέχεια την εγκατέλειψε.

Η κα Βέργου ενημέρωσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η κοπέλα νοσηλεύεται τραυματισμένη στο 401, ενώ η τροχαία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού.

Αναλυτικά η κα Βέργου στις αναρτήσεις της αναφέρει:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΖΙΠ ΑΝΘΡΑΚΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΖΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΛΑΤΕΟΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΕΖΗ ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 401 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ! ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ!

ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 401 ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ!

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Έχασε τη ζωή του στο πλοίο που πήγαινε από Ραφήνα – Τήνο

Σοκ στο Σαρωνικό! Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο!

Σοκ στο Πόρτο Ράφτη! Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε δένδρο κι έγινε σμπαράλια (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Νέα Μάκρη! Τζιπ παρέσυρε νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψε – Η τροχαία αναζητεί τον οδηγό”

  1. Γιαννης Σαπκας

    Ειστε οι μονοι στην περιοχη πρωτοι στα γεγονοτα και την ενημερωση γι΄’αυτο σας οφειλω ενα ευχαριστω

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *