20/04/2024 4:11 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στην Αρτέμιδα! Σπαράλια το αυτοκίνητο που ανέσυραν νεκρό τον 43χρονο

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, για τον απεγκλωβισμό του οδηγού


Σοκάρουν πραγματικά οι εικόνες του αυτοκινήτου από το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα σήμερα Πέμπτη (23/2) στην Λεωφόρο Καραμανλή, στην Αρτέμιδα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 43χρονος, ο οποίος τελικά έχασε τη ζωή του έγινε κυριολεκτικά σμπαράλια από το τρακάρισμα που καρφώθηκε πάνω σε δένδρο.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σύγκρουση του Ι.Χ. αυτοκινήτου όταν ο οδηγός του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, συγκρούστηκε με απορριματοφόρο και καρφώθηκε πάνω σε ένα δένδρο, για να χάσει τη ζωή του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/2) στις 4:40 στη συμβολή της λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Ικαρίας, στην Αρτέμιδα.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Λάμπρου

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος άτυχος άνδρας πριν να «καρφωθεί» στο δένδρο είχε συγκρουστεί με απορριμματοφόρο του δήμου Ραφήνας. Η πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο δένδρο ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα από το όχημα.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, για τον απεγκλωβισμό του 43χρονου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τον άτυχο 43χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Έχασε τη ζωή του στο πλοίο που πήγαινε από Ραφήνα – Τήνο

Σοκ στο Σαρωνικό! Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο!

Νέα Μάκρη! Τζιπ παρέσυρε νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψε – Η τροχαία αναζητεί τον οδηγό

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *