23/04/2024 7:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τριγλία Ραφήνας: Παραίτηση Τσιγκούλη μετά την ήττα από τον Άρη Βούλας (0-1)

Σε αναζήτηση προπονητή ξανά οι Ραφηνιώτες


Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις της Τριγλίας μετά το τέλος της σημερινής (25/2) αναμέτρησης με τον Άρη Βούλας, που ολοκληρώθηκε με ήττα (0-1) για την ομάδα της Ραφήνας. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Τσιγκούλης υπέβαλε την παραίτησή του, με τη διοίκηση Χαχολάκη να την κάνει αποδεκτή και να βρίσκεται, πλέον, σε αναζήτηση του διαδόχου του στην τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, σε δήλωσή του στη σελίδα Soccer Goal, ο έμπειρος προπονητής σημείωσε:

«Μετά και την σημερινή ήττα, έθεσα τον εαυτό μου σε παραίτηση από την ομάδα της ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, θέλοντας αρχικά να ζητήσω ένα μεγάλο και ειλικρινές συγγνώμη απ’όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν κατάφερα να βοηθήσω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα με οδήγησαν στην παραίτηση, παρ όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο κ Χαχολάκη Γιώργο και το ΔΣ. για την σύντομη συνεργασία και να τους παροτρύνω να πιστέψουν στον εατό τους και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Όσον αφορά το ματς, η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου πέρασε νικηφόρα από τη Ραφήνα, όπου επιβλήθηκε με 1-0 της Τριγλίας, η οποία μαστίζεται τις τελευταίες αγωνιστικές από… κακοδαιμονία!

Ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί εκείνη στο σκορ, με πλέον χαρακτηριστική εκείνη του 13ου λεπτού, όταν ο Ζαφειρόπουλος εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Ψαρρής, όμως ο Προβίδας απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του.

Η απόλυτη ψυχρολουσία για την Τριγλία ήρθε στο 84′, όταν ο Χατζής επιχείρησε σουτ, ο Κορμπάς απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μηλιώνη για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του και να σημειωθεί με αυτό τον απρόσμενο τρόπο το γκολ που έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Άρη Βούλας και που οδήγησε οριστικά τον Π. Τσιγκούλη στην απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Γκούβας-Αλεξοπούλου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κορμπάς, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μηλιώνης, Α. Τσούκας, Ψαρρής, Σένε (78′ Παπαδόπουλος), Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος, Πράπας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Νεστερένκο (71′ Φουκαράς), Πατερίτσας, Μιραφιόρι (60′ Μπρης), Καραδήμος (60′ Ρουπάκης), Βουλτσίδης, Ιατρού, Χατζής (90′ Κοντός).

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κονταξάκης σε ηλικία 54 ετών

Αυτές είναι οι τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας σε Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Ωρωπό & Σούνιο

Πόρτο Ράφτη: Διαρρήκτες έσπασαν τα κάγκελα και άρπαξαν ότι βρήκαν (φωτό)

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *