23/04/2024 4:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιωάννα Καραδήμα: Κανένα Ελληνικό σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

"Άναψαν το πράσινο φως στις εισπρακτικές για βγάλουν στο σφυρί 700.000 ελληνικά σπίτια"


Όταν το άδικο γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση στην αδικία είναι το χρέος του πολίτη. Και η λέξη ” άδικο “ είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία δίνεται το πράσινο φως στις εισπρακτικές για βγάλουν στο σφυρί 700.000 ελληνικά σπίτια.

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταικούρας είχε πει ότι έχουν παρατηρηθεί παρατυπίες στον τρόπο που οι εισπρακτικές εταιρεις χειρίζονται τις κατασχέσεις ακινήτων από δανεια που έχουν έρθει στην κατοχή ξένων funds.

Υποσχέθηκε δε,και ρύθμιση που θα διορθώσει το πρόβλημα. Μια εβδομάδα μετά, βγαίνει στη δημοσιότητα η υπόθεση του τότε Βουλευτή της ΝΔ, Αντρέα Πάτση , ο οποίος μέσω εταιρείας του αγόραζε ” κόκκινα ” δανεια για λογαριασμό ξένων funds.

Από τις ” παρατυπίες ” που είδε ο Υπουργός της κυβέρνησης και το σκάνδαλο του Βουλευτή της κυβέρνησης, φτάσαμε στην απόφαση του Αρείου Πάγου που δικαιώνει τα κοράκια των εισπρακτικών. Όλα αυτά δε, έγιναν σε λιγότερο από 2 μήνες, λες και κάποιο αόρατο χέρι πίεζε για να προχωρήσουν οι κατασχέσεις αυτές,εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης.

Το πόσο ” αόρατο ” βέβαια είναι αυτό το χέρι φάνηκε από το γεγονός ότι ο υιός του Αντιεισαγγελέα κ.Ντογιάκου ,είναι ένας από τους πολλούς δικηγόρους που στέλνουν τα κατασχετήρια των εισπρακτικών.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σκάνδαλα, διαπλοκή, επηρεασμός της Δικαιοσύνης. Όλα εις βάρος του πολίτη.

Το Εθνικό Κόμμα Έλληνες έχει ξεκάθαρη θέση: Νομοθετική ρύθμιση που θα απαγορεύει την κατάσχεση της 1ης κατοικίας. Ατομική εξέταση του κάθε δανειολήπτη με βάση τα τρέχοντα εισοδήματα του και ανάλογη μείωση χρέους.

Ιωάννα Καραδήμα,
υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής
με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η Λεωφόρος Αρτέμιδας έγινε Λεωφόρος… Ρίο Ντε Τζανέιρο (βίντεο)

Μάτι: Αυτοκτονία ή ατύχημα; Έβγαλε παπούτσια και μπουφάν και “βούτηξε” στα βράχια

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ και στο Λαύριο: Έφυγε από την ζωή ο Μανώλης Κονσολάκης σε ηλικία 56 ετών

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *