20/04/2024 10:23 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Άμα ήθελε ο Πορτοσάλτε θυσία, ας πήγαινε αυτός και η οικογένειά του με το τρένο”

Πατέρας θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, κατά του δημοσιογράφου


«Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας (σ.σ. Άρης Πορτοσάλτε) να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

Ο πατέρας ενός από τους νεαρούς που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο εξαπέλυσε επίθεση στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε εκπομπή της ΕΡΤ σχετικά με το δυστύχημα.

Σημειώνεται, πως την περασμένη Πέμπτη (02/03) το βράδυ, σε παρουσία του σε εκπομπή στην ΕΡΤ, ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε τα εξής σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια.

Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς.

Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (4/3), ο πατέρας του παιδιού που ακόμα δεν είχε ταυτοποιηθεί η σορός του, ξέσπασε για τις παραπάνω δηλώσεις λέγοντας τα εξής: «Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

Διαβάστε ακόμη:

“Εφυγε” γνωστή ηθοποιός! Το όνειρο που είχε για το θέατρο της Λούτσας

Έναν εφιάλτη έζησε στο Πόρτο Ράφτη 15χρονος όταν του έστησαν καρτέρι για να τον ληστέψουν

Κορωπί! Πρωτοφανές περιστατικό: Νταής πατέρας πλάκωσε στο ξύλο μαθητή Γυμνασίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *