28/03/2024 4:21 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εισαγγελέας για τις ντροπιαστικές εικόνες με την ηλικιωμένη στον Ωρωπό!

Απολύθηκε με απόφαση Πλεύρη ο ένας υπάλληλος του ασθενοφόρου


Σάλος έχει προκληθεί με τις ντροπιαστικές εικόνες που κυκλοφορούν δείχνοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας στον Ωρωπό να την καταβρέχουν δύο νοσηλευτές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιληφθεί αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Ο κ. Ελευθεριάνος μετά τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως τη δημοσιότητας με το πλήρωμα δημοτικού ασθενοφόρου να πλένει με το λάστιχο την ανήμπορη γυναίκα, για να την αναλάβει, προκαλούν το κοινωνικό αίσθημα κι απαιτούν άμεση απόδοση ευθυνών.

Την προκαταρκτική ποινική έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί αν τελέστηκαν βασανιστήρια στην πλημμεληματική τους μορφή και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Απολύθηκε με απόφαση Πλεύρη ο ένας υπάλληλος του ασθενοφόρου – Δούλευε και στο ΕΣΥ

Απολύεται ένας υπάλληλος για το περιστατικό με την ηλικιωμένη, όπως έκανε γνωστό του υπουργείο Υγείας. Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι έχει παρέμβει Εισαγγελέας για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας επισημαίνει: Αναφορικώς με το άθλιο περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς στον Ωρωπό το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του.

Διαβάστε ακόμη:

“Εφυγε” γνωστή ηθοποιός! Το όνειρο που είχε για το θέατρο της Λούτσας

Έναν εφιάλτη έζησε στο Πόρτο Ράφτη 15χρονος όταν του έστησαν καρτέρι για να τον ληστέψουν

Κορωπί! Πρωτοφανές περιστατικό: Νταής πατέρας πλάκωσε στο ξύλο μαθητή Γυμνασίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *