20/04/2024 7:57 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιος είναι ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης που συνελήφθη στη Βούλα

Ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της


Ο 55χρονος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της. Δευτέρα πρωϊ πρωί αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στη Βούλα.

Ο Στέφανος Ξενάκης ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες.

Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το “ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ”, ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη δημοτικού κιόλας. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών 11 και 13 χρονών, της Αύρας και της Αίνειας.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (6-3-2023) στη Βούλα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και έντεκα (11) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της.

Επιπλέον δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε ακόμη:

Ωρωπός: Ντράπηκε και η ντροπή! Νοσηλευτές έπλεναν 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή

Έναν εφιάλτη έζησε στο Πόρτο Ράφτη 15χρονος όταν του έστησαν καρτέρι για να τον ληστέψουν

Αστυνομικοί έκαναν “τσακωτό” τον κλέφτη στην Αρτέμιδα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *