28/03/2024 6:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Τι συμβαίνει με το κατάστημα της Vodafone! Γιατί είναι κλειστά τόσους μήνες;

Πόσους μήνες ή μάλλον πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να λυθεί αυτό το... "τεχνικό πρόβλημα" που γράφουν στην πόρτα;


Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση στο υποκατάστημα της Vodafone στη Ραφήνα! Η ταλαιπωρία των πελατών της γνωστής εταιρείας συνεχίζεται εδώ και μήνες, αφού είναι κλειστά κι έκτοτε δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής. Το σημείωμα στην πόρτα του καταστήματος (φωτό) γράφει: “Αγαπητοί πελάτες το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω τεχνικού προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”!!!

Μόνο που ξέχασαν να αναφέρουν πόσους μήνες ή μάλλον πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να λυθεί αυτό το τεχνικό πρόβλημα. Κια καλά παραμένει κλειστό, γιατί δεν πάει κάποιος από την εταιρεία να κατεβάσει αυτό το χαρτί από την πόρτα, αφού λίγο έως πολύ κοροΙδεύει τους καταναλωτές.

Προφανώς η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται αφού όπως όλα δείχνουν στη Vodafone δεν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι. Και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Όλοι οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν σε άλλα υποκαταστήματα για να εξυπηρετηθούν ή να το κάνουν μέσω κάρτας. Κάτι φυσικά που αρκετός κόσμος κυρίως οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να το κάνουν. Κάθε μέρα έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος πηγαίνει στο κατάστημα το βλέπει κλειστό και φεύγει νευριασμένος και αηδιασμένος για αυτή την αντιμετώπιση που έχουν από μια μεγάλη εταιρεία σαν τη Vodafone.

Kύριοι μήπως πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτή η κοροϊδία; Δώστε άμεσα, σήμερα κιόλας, λύση στο πρόβλημα. Εάν δεν μπορούν οι εργαζόμενοι που δούλευαν πριν κλείσει το κατάστημα, βρείτε άλλους ή τουλάχιστον ενημερώστε τον κόσμο.

Δικαιολογία δεν υπάρχει. Φτάνει πια η ταλαιπωρία ηλικιωμένων ανθρώπων που πηγαίνουν στο κατάστημα και βλέπουν κατεβασμένα ρολά!!!

Διαβάστε ακόμη:

Ωρωπός: Ντράπηκε και η ντροπή! Νοσηλευτές έπλεναν 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή

Έναν εφιάλτη έζησε στο Πόρτο Ράφτη 15χρονος όταν του έστησαν καρτέρι για να τον ληστέψουν

Αστυνομικοί έκαναν “τσακωτό” τον κλέφτη στην Αρτέμιδα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *