29/03/2024 6:57 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το J&E Perfumes ήρθε για να γεμίσει αρώματα όλη την Ραφήνα!

Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων κορυφαίας ποιότητας eau de parfum με γαλλικά αιθέρια έλαια για γυναίκες, άνδρες, μικρούς και μεγάλους


To J&E Perfumes, το λέει και το όνομά του άλλωστε, ασχολείται με τα αρώματα. Είναι ένα νέο κατάστημα στη Ραφήνα που από το τέλος του 2022 που άνοιξε τις πόρτες του, έχει κερδίσει την τοπική αγορά κυρίως για τα προϊόντα που διαθέτει αλλά και για την φιλική εξύπηρέτηση που έχουν τα παιδιά, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Το φυσικό κατάστημα -γιατόι διαθέτει και e-shop) βρίσκεται στην άνοδο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών 12. Ήρθε για να μείνει ευωδιάζοντας όλη την περιοχή και όχι μόνο!

Ο καταναλωτής μπαίνει σε έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο, όπου συναντά μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων κορυφαίας ποιότητας eau de parfum με γαλλικά αιθέρια έλαια για γυναίκες, άνδρες, μικρούς και μεγάλους.

Το J&E Perfumes διαθετει επίσης ελληνικά φυτικά προϊόντα BLUE SCENTS καλλυντικής περιποίησης μαλλιών, χεριών και σώματος όπως shower gels, body lotions, body balsams, body creams, body butters, και body scrubs χαρίζοντας σε εσάς μια όμορφη, υγιή, ξεκούραστη επιδερμίδα.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από ένα τέτοιο κατάστημα αρωματικά στικς χώρου, αρωματικά κεριά καθως και σαπούνια δίνοντας στο καθημερινό σας περιβάλλον μια νέα πνοή.

Με μια γρήγορη ματιά στο χώρο θα βρείτε επίσης πολλές επιλογές ανάμεσα στα προϊόντα, σε πολύ προσιτές τιμές ακόμα και για δώρα σε αγαπημένους σας ανθρώπους. Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσουν τα αρώματα;

Το κατάστημα λειτουργικά ακολουθεί το ωράριο της αγοράς της Ραφήνας, ενώ παραλληλα όπως προείπαμε, διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://jeperfumes.gr.

J&E Perfumes

Λεωφ. Κυπρίων Αγωνιστών 12, Ραφήνα

τηλ. 2294 701858

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *