29/03/2024 12:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Θύελλα Ραφήνας 1-1 με τον Άρη Πετρούπολης

Προγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και ισοφάρισε ο Παντελίδης στο 62΄


Μοιράστηκσν βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις οι δύο ομάδες στο σημερινό παιχνίδι. Θύελλα και Άρης Πετρούπολης σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όμως ο Παντελίδης στο 62΄ ισοφάρισε για να μείνει αυτό το σκορ μέχρι το τέλος.

Η Θύελλα Ραφήνας ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν στο 6′ ο Τόσκα έκανε τη σέντρα όμως ο Καραστέργιος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μπρέμπου.

Μετά το 20′ ο Άρης ήταν εκείνος που πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 44′ να προηγηθεί όταν ο Αντωνακόπουλος βρήκε τον Ντάφλα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη ψυχολογία ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ καθώς στο 46′ ο Σαμαράς έκλεψε τη μπάλα από τον Γεωργόπουλο και βρέθηκε απέναντι από το Κουμή όμως δεν πλάσαρε σωστά δίνοντας δικαίωμα στον τερματοφύλακα της Θύελλας να αποκρούσει.

Στο 47′ ο Κουμής απέκρουσε το μονοκόμματο σουτ του Ντάφλα ενώ στο 48′ οι Ρέτσος και Σαμαράς άλλαξαν ωραία τη μπάλα και ο τελευταίος που έκανε το σουτ είδε τον Κουμή να μπλοκάρει και πάλι.

Στο 55′ ο Αντωνακόπουλος σούταρε ψηλά άουτ μετά τη σέντρα του Τσατσαρή για να φτάσουμε στο 62′ που έγινε η ισοφάριση. Ο Παντελίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Καραστέργιο και έκανε  το 1-1.

Στο 71′ ο Γκουμας είχε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Θύελλα Ραφήνας όμως έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ, με τον Άρη να βρίσκει δίχτυα στο 72′ με τον Γκούφα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 75′ ο Άρης έχασε την τελευταία του ευκαιρία στο ματς όταν ο Αργυρίου είδε την κεφαλιά που έπιασε από το ύψος της περιοχής να σταματάει στα σώματα.

  • Διαιτητής της αναμέτρησης  ήταν ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου (Αργολίδας), με βοηθούς τον Κωνσταντίνο Γκουριώτη (Αργολίδας) και τον Ηλία Κατσογιάννη (Ηρακλείου)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος (58′ Μαντζώρος) Σουλτανίδης (61′ Ντόσκας), Γούλας (58′ Αράπης), Μαρτίνος, Παντελίδης, Μπρέμπος (76′ Νάκας), Τόσκα, Γκούμας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καραστέργιος, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης, Τσατσαρής, Κρητικός, Ρέτσος (90+4′ Γεραγωτέλλης), Τσερκώνης, Ντάφλας (65′ Γκούφας), Νάτσης, Αντωνακόπουλος, Σαμαράς (75′ Αργυρίου).

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *