19/04/2024 5:30 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Με τις δίδυμες κόρες τους στο Νέο Βουτζά

Τα δύδυμάκια ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα και απόλαυσαν πολύ την ξεχωριστή ιδέα των διάσημων γονιών τους


Ο Σάκης Τανιμανίδης, η συζυγός του Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα βρέθηκαν στο Νέο Βουτζά για μια σμαντική πρωτοβουλία κια μια σημαντική κίνηση για τους κατοίκους της περιοχής. Ο γνωστός παρουσιαστής και η αγαπημένη του αποφάσισαν να διοργανώσουν μαζί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό we4all, μια δενδροφύτευση στην πολύπαθη από την φωτιά περιοχή.

Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και έτσι αποφάσισαν να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά, κάνοντας μια νέα δραστηριότητα με τις μικρές τους.

Τα δύδυμάκια ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα και απόλαυσαν πολύ την ξεχωριστή ιδέα των διάσημων γονιών τους.

Σε ανάρτηση της η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε…

Σήμερα, με αφορμή τη βάφτιση των κοριτσιών μας, διοργανώσαμε με τη @we4all_official μια δεντροφύτευση στο Νέο Βουτζά! Ήταν μια τόσο όμορφη μέρα! Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε και μαζί φυτέψαμε πολλά δέντρα και περάσαμε ένα ξεχωριστό πρωινό.

Η We4All για την δράση της δεντροφύτευσης τόνισε:

Οι τελευταίες μέρες ήταν γεμάτες δράση για εμάς. Περισσότερες από 6 δενδροφυτεύσεις αυτή την εβδομάδα φυτεύοντας πάνω από 2000 🌳🌳🌳
Χθες βρεθήκαμε στο Μάτι-Νέος Βουτζάς μαζί με τους καλούς μας φίλους @chrismpo @sakiswp και @elinampo τις όμορφες κόρες τους και φυσικά πολλούς άλλους φίλους που ήρθαν να βοηθήσουν🧡

Την ίδια ώρα στη Βούλα φυτεύαμε με @vvv. gov. gr @grigoris_konstantellos και οι συνεργάτες μας @onesouth_athensriviera και το Σαββατοκύριακο δεν τελείωσε με 2 ακόμα φυτεύσεις σήμερα.

Σας ευχαριστούμε όλους που είστε δίπλα μας🙏🏻 Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα έρχονται κάποια σπουδαία νέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *