23/04/2024 8:59 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη ταλαιπωρία στη Ραφήνα με τις διακοπές ρεύματος!!!

Δεν ήταν μία, αλλά δύο οι βλάβες σε καλώδια της ΔΕΗ που προκάλεσαν τις διακοπές ρεύματος.


Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία που υπέστησαν και σήμερα οι κάτοικοι της Ραφήνας. Ήταν λίγο πριν τις 11 το πρωί όταν ξαφνικά κόπηκε το ρεύμα σε όλη τη Ραφήνα αλλά και στο Νέο Βουτζά. Μάλιστα αυτή η διακοπή ήταν η δεύτερη μέσα σε δύο ημέρες αφού και χθες η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα για αρκετή ώρα.

Τελικά απ΄ ότι μάθαμε δεν ήταν μία, αλλά δύο οι βλάβες σε καλώδια της ΔΕΗ στη Ραφήνα που προκάλεσαν τις διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ήταν σε καλώδιο σε κολώνα της ΔΕΗ στη διασταύρωση των οδών Προύσσης και Στεφάνου Πέρρη όπου μάλιστα προκλήθηκε και μικρής έκτασης φωτιά με αποτέλεσμα στο σημείο να βρεθεί όχημα της Πυροσβεστικής.

Και η δεύτερη και μεγαλύτερη είναι στη διασταύρωση των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Ελ. Βενιζέλου όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την αποχέτευση. Σε εκείνο το σημείο τα συνεργεία έκοψαν υπόγειο καλώδιο ρεύματος, κι έγιεν η ζημιά.

Το ρεύμα επανήλθε σε πολλές περιοχές της Ραφήνας γύρω στις τρείς το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν περιοχές που ακόμα μένουν στο “σκοτάδι”. Κυρίως από την Σταφάνου Πέρρη και πάνω λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί σε κολ΄ψνα της ΔΕΗ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *