19/04/2024 5:10 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή για την Θύελλα Ραφήνας, 2-1 το Τυμπάκι (βίντεο)

Βρέθηκε πίσω στο σκορ και με ανατροπή κέρδισε τους κρητικούς


Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επέστρεψε η Θύελλα Ραφήνας, νικώντας με 2-1 τον Α.Ο. Τυμπακίου, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 19η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Οι «λιγνιτωρύχοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στο δεύτερο μέρος και επέστρεψαν στα τρίποντα.

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη μπήκε νωθρά στο ματς, παρότι είχε την πρώτη φάση στο ματς με ένα σουτ του Γκούμα στο 13’, όπου η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 15’, η άμυνα της Θύελλας αδράνησε και έπειτα από φάση διαρκείας ο Βακράκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα, οι «λιγνιτωρύχοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 21’ είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Παντελίδης γύρισε από τα αριστερά στον Τόσκα, εκείνος έκανε το σουτ από πολύ κοντινή απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Η Θύελλα δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για την ισοφάριση πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον Παντελίδη στο 39’ να αγγίζει το γκολ. Ο 20χρονος επιθετικός πάτησε περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε, χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Δημαράκη και έφυγε άουτ. Έξι λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 45’, οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν ακόμη μία ευκαιρία με τον Γούλα, ο οποίος σούταρε λίγο έξω, με συνέπεια το σκορ να μην αλλάξει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μπήκε δυνατά και αποφασισμένα για την μεγάλη ανατροπή. Μόλις στο 46’, ο Γούλας πέρασε τρεις παίκτες με ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ, ο Δημαράκης απέκρουσε, ο Τόσκα εν συνεχεία πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στη συνέχεια, η Θύελλα πίεσε όσο δεν πάει την κρητική ομάδα και είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 64’. Ο Παντελίδης βγήκε σε τετ α τετ με τον Δημαράκη, ωστόσο νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Α.Ο. Τυμπακίου. Στο 69’, ο Γούλας έκανε σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω στην εστία.

Εν τέλει, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη κατάφερε να κάνει να φέρει τούμπα το ματς στο 73’. Ο Γκούμας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Μαντζώρος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 2-1. Δύο λεπτά μετά, ο Παντελίδης βγήκε ξανά σε τετ α τετ με τον Δημαράκη, όμως ο γκολκίπερ της κρητικής ομάδας απέκρουσε σωτήρια και δεν επέτρεψε να γίνει το 3-1.

Η Θύελλα είχε νέα ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ στο 89’ με τον Γούλα, αλλά ο Δημαράκης έδιωξε, με την μπάλα εν συνεχεία να πηγαίνει αργά και βασανιστικά στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά, δεν άλλαξε κάτι ως προς το σκορ και έτσι οι «λιγνιτωρύχοι» επέστρεψαν στις νίκες και μαζί στην κορυφή με 35 βαθμούς, έχοντας ως συγκάτοικο τον Γιούχτα.

  • Το επόμενο ματς της ομάδας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/3, 15:00), με αντίπαλο τον Φωστήρα, στον Ταύρο, για την 20η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητής αναμέτρησης ήταν ο Νικόλαος Μαυραντονάκης (Χίου), με βοηθούς τους Σωτήριο Παπαδάμ (Πειραιά) και Ιωάννη Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης (62’ Νάκας), Φύτρος, Μαντζώρος, Τόσκα (90’ Σαντίκου), Αράπης, Μαρτίνος (58’ Μπρέμπος), Γούλας, Δημητρίου, Γκούμας (90’ Ντόσκας), Παντελίδης.

AO ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Δημαράκης, Λούσι, Σπυριδάκης (59’ Φραγκιαδουλάκης), Δουλγεράκης, Αριστεινίδης, Κουρουθιανάκης, Βακράκος, Γιαννικάκης (67’ Καργάκης Σ.), Παραθύρας (57’ Παπανδρέου), Γκιελοσάνι, Καμνέλιους.

Κωνσταντίνος Τούμπανος/thiellafc

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *